Magdalena - ocena (1) najlepsze pieczywo na świecie oraz strucla z serem czy dzemem Magdalena Joanna - ocena (1) Mała piekarnia rzemieślnicza, zdrowe pieczywo ze świetnym składem. Joanna rd - ocena (1) Najlepsze chleby jakie jadłem od 1980r. rd
Marcin K - ocena (1) Pieczywo pyszne, takie sam smak od 30lat albo i więcej Marcin K Xxxx - ocena (1) Bardzo dobre pieczywo,w szczególności chlebek gospodarski,cod iennie... Xxxx kolega - ocena (1) Przesłodzone aż mdli. kolega Hanna - ocena (1) Pyszne wypieki, przyjemne, ustronne miejsce i przemiła obsługa. Hanna Klient - ocena (1) Sprzedają nieświeże produkty. Informacji o tym, że są z dnia poprzedniego nie... Klient Dorota - ocena (1) Stefankę odwiedzam od 9 lat. Zamawiam w niej przepyszne torty, na każde... Dorota Ela - ocena (1) W sklepie Rogalik na Narcyzowej sklepowe okropne, poprosiłam o kawałek ciasta... Ela małgorzata - ocena (1) Dzisiaj kupiłam bułki maślane małe i jedną eklerkę - wyśmienite. Bułki... małgorzata Svitlana - ocena (1) Zamówili tort "Biała czekolada z malinami"na chrzciny, był bardzo... Svitlana Małgorzata - ocena (1) Chleb bardzo smaczny . Rozpoczynam dietę bezglutenową . Chleb jasny , owsiany... Małgorzata Karola - ocena (1) Smak dzieciństwa, chlebek pieczony z pasją, historia sama w sobie. Karola Karolina - ocena (1) Pani w blond włosach która mnie dzisiaj obsługiwała naprawdę sprawiła że... Karolina mak.marek - ocena (1) Super wypieki super kanapki! Super pączki! itd. mak.marek klientka - ocena (1) Wszystko bardzo pyszne , miłe ekspedientki , czysto. Tylko uważam ,że psy... klientka Małgorzata - ocena (1) Wspaniałe torty! pięknie wykonane i smaczne, niezbyt słodkie. Goście zawsze... Małgorzata Alina - ocena (1) wspaniałe pieczywo - smaczne i zdrowe, do tego własciciel - pasjonat! Alina Ania - ocena (1) Pieczywo z tradycjami ,smaczne, naturalne składniki na zakwasie bez chemii ,... Ania