gnostyk - opinia (1) W Gdańsku najlepsza cukiernia i kawa , nie wiem jak w Sopocie , Gdyni. gnostyk Tort urodzinowy Morena (2) Zamówiliśmy tort z jedną figurą. Smak tortu taki sobie w niczym nie wyróżniał... Magda Kamila - opinia (1) Desery to niebo w gębie (ciastko z mango niezwykle orzezwiające, nie za... Kamila
Adam - opinia (1) Świetne miejsce! Zupełnie inne doznania niż na Hemara. Na pewno większy wybór... Adam Łukasz - opinia (1) Najlepsza piekarnia w Gdańsku. Łukasz Iwona - opinia (1) Cudowna kuchnia, wspaniała obsługa. zjedliśmy tam pierwszy raz wczoraj... Iwona Smacznie acz... (2) Wszystko co do tej pory kupiłem czyli 2 rodzaje chlebów, brownie, babka... Krzysiek Sławomir - opinia (1) Z roku na rok coraz lepiej! Czekam na otwarcie w centrum Gdańska! Pyszne... Sławomir Anna - opinia (1) Dziękuję za wspaniały torcik urodzinowy dla mojego dziecka - wspaniały smak... Anna Bartosz - opinia (1) Chleby przepyszne...próbowałem kilka rodzajów naprawdę polecam!!! Bartosz Dorotka - opinia (1) Pyszne ciasta. Prawdziwy chleb. Przyjemne miejsce w sąsiedztwie. Szczerze... Dorotka olga - opinia (1) Tort rewelacyjny nie z tej ziemi ;-) piękny i smaczny....polecam olga Mariola Cyranek - opinia (1) bardzo oryginalna i smaczna oferta !!! przemiła obsługa!! polecam wszystkim !! Mariola Cyranek Katarzyna - opinia (1) Nie jedliśmy lepszych ciast. Warto jechać sporo km dla tych smaków. Gorąco... Katarzyna Green - opinia (1) Bardzo pyszne i nietypowe :) Na ciepło genialne aby zacząć spacer od miłej... Green Magda - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa - w szczególności starsza pani w czarnych włosach.... Magda Maja - opinia (1) Rewelacja! Piękne wykonanie, znakomity smak. Zdecydowanie polecam, z... Maja Marta - opinia (1) Przepyszne ciasta, jeszcze lepsze pieczywo :) Marta Radek O. - opinia (1) Jakość niestety nie dorównuje bardzo wygórowanym cenom. Przy kupnie 3... Radek O. Małgosia - opinia (1) Przemiłe Panie, super chleb i to różny, z dodatkami lub bez, krojony lub w... Małgosia