Polecamy! (1) Szukając oferty kursów j. tureckiego w 3mieście trafiliśmy do Culture Bridge... D&R Zdecydowanie polecam Culture Bridge! (1) Długi czas szukałam w Trójmiescie szkoły, która miałaby w swojej ofercie... Uczennica tureckiego Super szkoła!!! (1) Uczęszczałam do kilku szkół językowych w Trójmieście i Culture Bridge jest... Marta84
Najlepsi lektorzy w Trójmieście! (1) Uczęszczam na dwa kursy i gdybym miała więcej czasu zapisałabym się na... Kasia Dominika - opinia (1) Witam, mam już za soba pierwszy semestr, dzieki któremu udało mi się wkońcu... Dominika Szkoła językowa dla osób w każdym wieku. (1) Z oferty szkoły korzystam ja oraz moja 12-letnia córka.Kazda z nas ma zajęcia... Aleksandra szkoła językowa Culture Bridge Language School -najlepsza !!! (1) Po latach poszukiwań dobrej szkoły językowej, w końcu znaleźliśmy taką, z... go2101 Polecam (1) Polecam tę kameralną szkołę językową. Zajęcia odbywają się w małych grupach,... Marta Super zajęcia! (1) Nasza pani jest fajna, mówi ciągle po angielsku i pokazuje dużo, jak nie... Olek Gorąco polecam! (1) Prowadzę kurs językowy w Culture Bridge Language School od kilku miesięcy i... Lektorka opinia (1) Polecam każdemu kto chce w miłej atmosferze uczyć się języka . Lektorzy z... absolwent Michał - opinia (1) Nauka w kameralnym gronie i w miłej atmosferze Culture Bridge Language School... Michał fajna, kameralna szkoła (1) Przeniosłam się z innej i jestem zadowolona. Na duży plus indywidualne... Megi