Cyclo 3 fort

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mam pytanie, czy którąs z was miałam zalecenie brac Cycklo 3 fort? To jest preparat na obrzeki, stop i poprawę krążenia. Mi poleciła lekarka bym kupiła, i brała, ale zanim wezme , wolę sie sto razy upewnić. Tym bardziej, ze jestem juz 2 tyg od terminu i nie chce sobie narobić czegoś.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cyclo 3 fort

Miałam zapisane w ciąży, kupiłam i nawet kilka razy wzięłam. Ale mam słabą pamieć do pigułek nie będących antybiotykami ;-). Spokojnie możesz brac. Mi przepisała dr Olszewska.

Tez brałam na obrzęki i ogólnie na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Nie szkodzą w ciąży i nie powoduja szybszego pporodu.

Rowniez mialam ten lek zalecany na okres ciazy, bo normalnie biore inny (lecze zylaki)

też to brałam w ciąży :)

kizia a tak z ciekawości to co bierzesz na żylaki ?

Ja tez brałam jakis czas w ciazy, chyba nawet to man jeszcze, moge oddać komus;-)

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....