Cyfrowy Polsat z Multiroomem - pytanie.

Temat dostępny też na forum: Technologie
Czy ktoś ma Cyfrowy Polsat z multiroomem? Czy da się to zrobić bez kabla tylko przez wifi? w NC+ jest taka możliwość i zastanawiam sie czy w Polsacie tez tak się da?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cyfrowy Polsat z Multiroomem - pytanie.

W Żukowie masz punkt sprzedaży Cyfrowego Polsatu mozesz się tam wszystkiego dowiedzieć. Będziesz miec pewność a tutaj ktoś może wprowadzić cię w błąd.

W NC+ multiroom jest po wifi wszystkie dekodery muszą być w tej samiej sieci , Ale sygnał Satelitarny musisz doprowadzić do każdego z dekoderów osobno po kablu.

ja mam multiroom . zadnaego nie trzeba podlaczac do internetu tylko tak jak pierszy podlaczyc kabel do satelity . inaczej sie nie da .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam NC+ - dekodery nie musza być spięte w żadną sieć musi być tylko opłacony abonament
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

NC+ Może masz dwa dekodery główne (a raczej karty) a może nie wiesz że masz spite w sieci.
proszę się zapoznać.
http://ncplus.pl/oferta/multiroom/multiroom-standard-hd
http://ncplus.pl/Pomoc/Instalacja/Jak-podlaczyc-Multiroom-Standard-HD

Co do polsatu informacja z przed roku

"Drugi dekoder (multiroom) podłącza się do anteny (musi być konwerter z dwoma wyjściami) a kartę przekłada się raz na 6-7dni (można to robić wcześniej zanim dekoder zostanie zablokowany)"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stan faktyczny działa bez spięcia w sieci więc nie ma widzę potrzeby aby reklamować bardziej NC+.. linkując
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w nc+ dekodery muszą być połączone kablem interntowym lub podłączone do wifi - ale często się zawiesza. w cyfrowym Polsacie nie trzeb podłaczac dekoderów ze sobą ale co jakiś czas mniej wiecje 1 raz na tydzień z dekodera głównego trzeba włożyć kartę do dekodera dodatkowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (259 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Szkola podstawowa (46 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...