Cyklinowanie - kogo polecacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam,

Czy możecie polecić dobrego fachowca do cyklinowania podłóg?
Czytałam, że mają teraz nowoczesne maszyny, które nie pyle, że istnieje możliwość wypełniania szczelin w deskach specjalnym płynem, czy czymś takim, nie orientuje się dokładnie...

Jeżeli znacie kogoś takiego, to będę bardzo wdzięczna za namiary. Najchętniej osobę z Gdańska.

Z góry serdecznie dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cyklinowanie - kogo polecacie?

W lutym cyklinowała mi podłogę firma Centrum Parkietowe z Gdańska.
Wybraliśmy tą firmę gdyż kilka lat temu właśnie oni robili nam podłogę i byliśmy bardzo zadowoleni.

Parkiet wygląda jak nowy :)

Polecam:

http://www.centrumparkietowe.pl/

Firmy kosza jak za zboze 😊 my mielusmt pana chyba rysiek sie nazywal +48691362296 kupilismy lakier firmy bonda drogi ale dovry i wypelnienie. Wypelnia sie tym co zostaje zeszlifowane z parkietu plus wypelnieniem. Pylic troche pylilo ale nie duzo. Pan naprawde sie postaral i parkiet mamy super.jak masz duze szpary to uzupelnia sie cienkimi listewkami parkiet plus wypelnienie.

Lyneth myśmy w tamtym miesiącu bielili stary parkiet dębowy i jesteśmy zadowoleni. Co prawda z tych większych szczelin powoli ruszają się wypełnienia, ale pan "parkieciarz" nas przed tym ostrzegał, zresztą sami nie mamy złudzeń, że parkiet 30-letni będzie jak nowy i nic nie będzie wypadało ze szczelin, szczególnie że parkiet bardzo pracuje i jest nierówno położony. Natomiast samo bielenie wyszło genialnie. Nam parkiet robił pan Piotr Kesicki 880735461. Najlepiej zresztą umówić się z kilkoma fachowcami i samemu wybrać tego, który Wam najbardziej odpowiada.

Dzięki wielkie Dziewczyny za namiary na fachowców!

My w całym domu mamy deski, nie parkiet i te szczeliny są już duże, bo wiadomo deski pracują i trochę się rozjechały już, swoje lata mają. Właśnie słyszałam, że wypełnia się też małymi listewkami, ale jak patrzę na powierzchnie do zrobienia, to mrówcza robota będzie! Mi zależy głównie na tych wypełnieniach, bo wiadomo w te szczeliny wszystko wpada i cóż... czasem już tam pozostaje i nie da się wyjąć, ani odkurzacz tego nie wyciągnie...
Podzwonię, popytam, muszę się za to zabrać!

Jakby ktoś jeszcze miał namiary godne polecenia, będę wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

u mnie pan stolarz własnie w deskach te szczeliny zaszpachlował, ale efekt był na bardzo krótko bo po trochę ponad roku cały wypełniacz zaczął pękać i wyglądało to jeszcze gorzej, dlatego musiałam na nowo coś z tym zrobić tym razem poprosiłam o to kogoś innego i właśnie te małe listweki to bardzo dobry pomyśł, bynajmniej u mnie się sprawdziły i trzymają się mocno i całość wygląda super, robił mi je pan Władysław, numer: 607 333 402

Dzięki wielkie za info! Właśnie o deski mi chodzi!

odświeżam wątek Dziewczyny, bardzo proszę o namiary!

Umówiłam się z jednym cykliniarzem, miał przyjść po czym nie odbiera tel i po wielu atakach z mojej napisał mi, że jest na urlopie SUPER! grrr uwielbiam takie podejście do sprawy... a pokój stoi pusty i czeka...

http://cyklinowaniegdynia.pl/ zapraszam

hop hop

jestem wykonawcą,zajmuję się wykończeniami wnętrz.jak trzeba wycyklinować parkiet to dzwonię do starszego pana z Oliwy.jeszcze mnie nie zawiódł.wcześniej wołałem kolegę,ale ten miał wszystko w d... dawał na robotę szczyli,na każdą innych i tylko kasował pieniądze i to nie małe.pan z oliwy robi sam,za rozsądne pieniądze.jeżeli trzeba to mogę dać namiar

-budowlaniec - to ja poproszę o namiar :) zadzwonię, popytam, jak z terminami; będę wdzięczna za pomoc :)

501 775 772

U nas robił Marek Palmowski z Gdyni 608127405
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. U nas Pan Piotr cyklinowanie deski po farbie a w szpary powklejal deszczulki. Bardzo solidne wykonanie. Polecamy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...