Cyrk ...Nie polecam tej firmy !!!!!!!!
Przeżyłam szok w jaki sposob mozna potraktowac klienta :((( Zamówiłam z koleżankami przewióz do domu po imprezie w Rewie . Kilka dni wczesniej koleżanka zasięgnęla informacji w tej firmie i dowiedziała sie o kosztach przejazdu i o półtoragodzinnym powiadomieniu o podstawieniu taksówki .Zadzwoniliśmy o 23.15 zamiawiajac busa dla 5 osób do Rewy na 24.00 Kurs miał byc z Rewy do Chylonii. Pani poinformowała nas ze bedzie po 24 . Impreza konczyla sie o 24 .O 24,20 pani iformuje nas ze bus zepsul sie i za 30-40 min podjedzie nastepny . Przypominam ze czekamy juz godz .Ok 1.30 pani informujme nas ze bus zatrzymany został do kontroli i zatrzymany . My totalnie zmarzniete, bo noc mroźna , schroniłysmy sie pod wiatą . Po 2 .00 pani informuje nas ze podjechał . Szczesliwe ze w koncu pojedziemy, wychodzimy i co zastaliśmy ..ani ślady busa . Kierowca zadzwonił i inormuje nas , ze od godziny krąży po Morskiej ale w Gdyni .... Normalnie cyrki W domu byłam ok. 3.00 przemarznieta i wkurzona . Takiego cyrku jeszcze nie widziałam .