TSD Skorpion

Przewóz osób Taxi

Gdańsk, Mikołaja Reja 3C

Kasia i Marcin - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Samochód brudny, zadymiony papierosami, a cena wiele... Kasia i Marcin Daw - opinia (1) Skorzystałam po raz pierwszy. Przejazd bezproblemowy, punktualny ale wg... Daw zadowolony (1) Jak chcesz jechać tanio szybko i bezpiecznie polecam czas oczekiwania różnie... klient
zawsze super:) (1) Zawsze jak przyjezdzam do 3 miasta zamawiam transport z TDS... Doti Tragedia, Nie Polecam (1) W dniu 26.11.2017 zamówiłem samochód na następny dzień 27.11.2017 na godzinę... Michał Godzinę na taksówkę! (1) ostatnio czekałem godzinę czasu aż łaskawie przyjechali. Przyjmując... wkurzony Tak się traci klientów. (1) Korzystałem z usług tds od kiedy mieszkam w Trójmieście. Nigdy nie było... Dch Wszystko wporzadku (1) Wszystko jak najbardziej na plus autka moglyby byc troche nowsze ale cena... Mcb Fatalna korporacja i usługa (1) Odradzam tą korporację, podejście do klienta znane i typowe dla taksówkarzy.... kk Polecam (1) Jeżdżę skorpionem już kilka miesięcy zawsze na lotnisko i z powrotem. Często... Kasia Chamstwo i żenada! (2) Zamówiliśmy taksówki z mężem na ślub. Wcześniej zapłaciliśmy zaliczkę za 3... Wściekła Extra!!! (1) Kierowca był przed czasem,auto czyste a cena za przejazd REWELACYJNA!!! Mario Masakra (1) mowia 25 min po godzinie kierowca dzwoni ze sie zgubil porazka dzwonie do... asd Infolinia???jaka infolinia!?? (1) Co sie Dzieje z infolinia?!?ktorys raz z kolei probuje dodzwonic Sie na jeden... Basia Polecam!!! (1) Bardzo dobry wybor!!!!Samochod przyjechal na czas,Pan bardzo mily i... Dorota póltorej godziny czekania przy deklarowanym maks. pół godziny (1) porażka totalna. już któryś raz czekałem półtorej godziny na przyjazd auta... Żywy Klasa, punktualność, rzetelność, zaufanie (1) Uwazam, iz jest to najlepsza w 3 miescie jak nie w Polsce a moze i nawet... Piotr Piotrus Polecam ! (1) Zamowilam kilka dni temu taksowke i jestem mile zaskoczona. Taksowka... magda Bezkonkurencyjna jakość w swojej cenie (2) Kiedyś jedyny transport w całym trójmieście i okolice za normalną stawkę, a... Marek Paszkowski trafiają w sedno uslugi (1) Po latach zawitałem do polski, mile zaskoczony. Świetny serwis i zawsze na... Biggie