TSD Skorpion

Przewóz osób Taxi

Gdańsk, Mikołaja Reja 3C

TSD Skorpion (2) o wiele lepsze od zwyklych taxi. Taksowkarze inteligentni , nie jak te... Piotr Polecam :) (1) Korzystałem już kilkakrotnie, ciągle reklamuję znajomym, przeważnie... tmo Polecam :) (2) Drugi raz zamówiłam Skorpiona na lotnisko! Cena bardzo niska!! Punktualnoś... Agnieszka :)
awarie (1) szkoda ze wiecznie mają awarie tel. i nie mozna sie dodzwonic jo Skandal (3) Zero obowiazkowosci na skorpiona czeka sie dobra godzine mimo z emowia ze... S.G. oszczednosc pieniedzy :) (1) taxi na prawde super. czesto wracam wieczorem lub w nocy i korzystam z uslug... Aleksandra Mam mieszane uczucia (3) Wczoraj skorzystałam z firmy Skorpion nie był to pierwszy raz aczkolwiek... Marta Polecam Skorpiona :) (1) Tak tanio ze Wzgórza Nowotki na Matarnie, o 23 w sobotę nie miałem jeszcze... adam Nie polecam (5) Nie zgadzam sie z opinią nizej .W tej firmie na weście płaci sie 15 zł... Emilia super (1) polecam wszystkim :) zadnych zastrzezen. tanio i super ;D korzystam tylko z... Karol Wszystko super oprócz ... (1) Tego że nie da się dodzwonić. Zawsze zajmuje to minimum 15 minut, jakiś czas... laaaaa polecam (2) Dostałam numer od kolegi,wczesniej nawet nie slyszałam o tej... zadowolona beka (1) poczucie humoru kierowcy-z*******e. non stop beka :) kępes Ciekawa wypowiedź (1) Doskonały sposób na legalne gaszenie uczciwej konkurencji :(... bierenek Koniec Skorpion taxi (3) Od 7 kwietnia wchodzi ustawa o przyznawaniu licencji na przewóz osób i każda... Alex Jestem za a nawet przeciw -:) Nie polecam i nie zachęcam każdy sam decyduje. (1) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak zwykle.Jedni tu się wyżywają... Sławek Zadowolony (1) Jest b.dobrze, szybko, przyjemnie i tanio a ty jeżeli masz marudzić s.d do... Jacek polecam (1) Wszystko ok, poza tym, że kierowca spóźnił się 30 minut. Cena i komfort jazdy... alkoholik007 BARDZO SOLIDNA FIRMA POK KAZDYM WZGLEDEM ! POLECAM ! (1) A ZLE OPINIE TYLKO OD ZŁOTÓW, CHAMSKICH, KTÓRZY CHYBA JESZCZE SIE NIE... VON PIK OGÓLNIE MEGA SUPER ALE... no właśnie jest jedno (2) Jechałam z koleżankami na imprezkę w sobotę zadzwoniłam do SKORPIONA i... Karola