TSD Skorpion

Przewóz osób Taxi

Gdańsk, Mikołaja Reja 3C

wszytsko ok (2) wszystko ok tylko ze czas oczekiwania dluzszy niz taxi, jesli sie jest tego... Marek Dobra opcja (1) Polecam, osobom które wiedzą na którą godzinę zamówić transport. Mają mocno... didigg Rewelacja (1) Bepieczny dojazd z lotniska do centrum Gdyni za śmieszne pieniądze, kierowca... Magdalena
Rewelka. (1) Rewelacja. Pan był po 10 minutach, bardzo miły i kulturalny. Samochód... Patrycja Wojtek - opinia (1) Gdańsk Brzeźno- Gdynia Wzgórze za 38zł o 2 w nocy. Jak dla mnie są... Wojtek Tanio (4) Usługa bardzo tania. Jakością nic nie odbiega od TAXI, a mają jeszcze zwyczaj... Kamil ROBIA LUDZI W KONIA!!!!!!! (3) DZIEN PREDZEJ ZADZWONIŁEM ZEBY ZAMÓWIĆ TAXI PANI POWIEDZIAŁ ŻE W TYM DNIU NIE... WIKI0606 Bardzo polecam (1) witam moj pierwszy telefon to troche po 2 w nocy pani powiedziala ze auto... Paweł Amatorka (5) Zamowilem samochod z 7 godzinnym wyprzedzeniem, mial to byc kurs na lotnisko,... JohnBonJovi SUPER (1) Zamówiłam samochód wcześniej, pan był nawet 15 minut przed czasem (mimo... Gabi Porazka (2) Kierowcy przyjezdzaja po czasie lub wogóle , koszt przejazdu jest wiekszy niz... kooki To jest jakis zart (4) 23:45 telefon z pytaniem ile bede czekal na taxi w oliwie. 15-20 min taka... Msi paranoja (1) jechałam ciemno zielonym vw sharan rozmawiałam z panem co to było że tel nie... mariamaria Bardzo tanio :-) szybko i przyjemnie (12) zwykle po imprezie za taxi musialam zapłacić ok 50 zł a wczoraj mile mnie pan... Paula TSD Skorpion 58 346 60 64 (1) TSD Skorpion 58 346 60 64 zadowolony nr. do skorpiona 58 346 60 64 (1) 58 346 60 64 zadowolony Skorpion istnieje.... (1) Mają problemy z Orange. Stacjonarny działa. zadowolony Super tanio (10) Skorzystałem jak na razie tylko raz, cena o połowę mniejsza niż taxi. Jedyna... Damian TRÓJMIEJSKI SÓPER DOJAZD (6) Tak powinna nazywać się ta firma.Jechałyśmy z koleżankami z Gdańska do... Karolina Cyrk ...Nie polecam tej firmy !!!!!!!! (5) Przeżyłam szok w jaki sposob mozna potraktowac klienta :((( Zamówiłam z... Grażka