Super tanio

Skorzystałem jak na razie tylko raz, cena o połowę mniejsza niż taxi. Jedyna ich wada to fakt iż trzeba czekać ok 30 min ale przy takich cenach to się nie dziwię, że mają ruch. Kierowca wziął ode mnie 5 zł więcej niż miało być, zadzwoniłem do centrali po kilku dniach i mi te 5 zł zwrócili, to jest firma. Nie pozwalają sobie na żadne naciąganie klienta.
Podałem ich już kilku znajomym i każdy sobie chwalił. Teraz to już nie opłaca się ciągać rodziny czy znajomych żeby odebrali mnie z imprezy.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Super tanio

CO Z TEGO , ŻE JEST TANIEJ JAK TRZEBA CZEKAC NA NICH DWIE GODZINY , A JAK PRZYJADĄ TO JESZCZE NIE WIADOMO CZY TO TEN SAMOCHOD CZY INNY BO SAMOCHODY SA NIE OZNAKOWANE TO TRZEBA ICH SZUKAC PO PARKINGU GDY PADA DESZCZ .....

NIE WARTO NIMI SOBIE ZAWRACAC GLOWY.....

KIEROWCY ŻADNEGO DOSWIADCZENIA, NIE ZNAJĄ ULIC W OGÓLE TOTALNA PORAŻKA ALE TAKIE SA UROKI TANIEJ JAZDY, BEZ RACHUNKU , FAKTURY ITP.. TAK JAKBY TEJ USLUGI W OGÓLE NIE BYLO

NIE POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tak bo taksówkarze dają Ci paragon aha już i może znają ulice? Mieszkam na ulicy, która jest od 1974 roku w Gdańsku i połowa taksówkarzy nie wiedziała gdzie to jest.

Dwie godziny czekać na skorpiona no nie sądzę, a jeśli chodzi o szukanie auta to zawsze mówią jakim po Ciebie przyjadą, więc w czym problem.

Także drogi (i dosłownie) taksówkarzu, jak widzisz Wasze (za)drogie usługi mają w końcu normalnego odpowiednika.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

chyba taksiarz to napisal pfffffffffff w firmie skorpion mozna dostac paragon lub rachunek jezeli nie dostanie na miejscu np awaria kasy etc itd wysla poczta lub przy nastepnym razem dadza .... wystarczy powiedziec zapytac sie a to chyba nie boli??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

CZY JA WIEM CZY TAK TANIO , MOZE W NOCY TAK , ALE W DZIEŃ PO GDANSKU TAKSOWKI JEZDZA PO 2 ZŁ ZA KILOMETR , NO TYLKO ZE JEST WEJSCIE 6.80 ZŁ ,

TAKZE PO GDANSKU SKORPION JEST TANSZY O 6.80 ZŁ OD TAKSÓWKI. CO TO ZA REWELACJA ?

PRZEJAZD TAKSOWKA 10 KM W DZIEŃ = 27 ZŁ
PRZEJAZD ZE SKORPION 10 KM = 20 ZŁ
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam sie z opinią wyżej .W tej firmie na wejscie płaci sie 15 zł obojetnie jak daleko jedziesz , a dodatkowo trzeba czekać minimum 30 minut .
Moim zdaniem nie warto, lepiej zadzwonic po taryfe.Szybciej i na to samo wychodzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co do ceny taksówek to nie jestesmy tansi od nich tylko o 6,80 zł ponieważ nie dolicza Pan że taksówki mają opłate za postój w korkach (od 36 do 56 zł za godz. postoju). Jeżdżąc taxi ta samą trasa np. 10 km w większosci bedzie różna cena. U Nas ZAWSZE taka sama !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jezeli chce Pan fakture trzeba o tym powiedziec. My nie jezdzimy "na lewo". Pozdrawiamy, TSD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

oj chyba jeżdzicie jednak nielegalnie :)
Jlu z Was ma licencję na przewóz osób?Czy jesteście ubezpieczeni na wypadek kolizji podczas jazdy z klientem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapomniałeś jeszcze o jednej wadzie:)

Zamówiłem parę dni temu samochód,podjechała brudna ,śmierdząca Nubira kombi ...myślałem ,że nie dam rady dotrwać do końca trasy:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0