Polecam! (1) Bardzo miłe popołudnie wczoraj spędziłyśmy z koleżankami w Cytrynowej Sofie.... Joanna Świetne Miejsce!!! (1) Świetne miejsce, menu skomponowane w sposób idealny. Potrawy dopieszczone nie... Michał Bardzo fajne miejsce. (1) Pyszne jedzonko i miła obsługa. Ola
Ekstra miejsce! (1) Bardzo sympatyczna knajpka. Spędziłam tam przemiły wieczór. Na uwagę... Ania Bardzo miłe popołudnie (1) Cieszę się, że zdecydowaliśy się spędzić tu niedzielne popołudnie. Bardzo... Tomek(&Ula) SUPER (2) Całkiem przypadkowo trafiliśmy do ''Cytrynowej''. Świetny klimat, przestrzeń,... jola Super super!! (1) Jedzenie pyszne, ceny przystępne luźny klimat napewno tam wróce. Krzysiek swawola cenowa (2) Zamawiamy do biura codziennie i w sumie jemy dużo, więc poprosiłem o trochę... Rafał świetnie!! (1) Spedzilismy tam caly wieczor grajac w scrablle i pijac niesamowicie dobre... robert Warto... (1) warto wejść-zobaczyć piękne dzieła Patrycji i nie tylko, zjeść- pyszny obiad,... Miłka i Megi Zachwyt zachwytem, ale.... (1) Skuszeni tyloma pozytywnymi opiniami wybraliśmy się tam zgraną paczką. Pani,... Wojtek POLECAM!!!! (1) Świetna obsługa ,miły klimat,pyszna kawka;-)Polecam wszystkim którzy chcą... Monika 5 x super (1) Bylem tam w sobote i moge powiedziec tak super, obsluga super jedzenie i... wesoł zochna - opinia (1) jedzenie bardzo dobre,autorskie przepisy szefa kuchni,coś... zochna POLECAM (1) bardzo fajna restauracja,byłem tam nie raz i napewno jeszcze tam zagoszczę.... Młody ;p Godne polecenia! (1) Swietny klimat, nastrojowa muzyka, miejsce gdzie mozna spokojnie spedzic... suchy Rewelacja!!!!! (1) Miejsce naprawdę godne uwagi!!!Kuchnia którą proponuje ''Cytrynowa Sofa''... Piotr Super Jedzonko (1) Nareszcie w zapomnianej części miasta powstała knajpka z prawdziwego... Marcin Komoras Cudowna restauracja!!!!!! (1) Jestem czestym bywalcem restauracji i mam wygorowane wymagania... Sergiusz