Czardasz-Luzino

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy któras z Was miała tam wesele albo planuje mieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czardasz-Luzino

Hej!! Ja mam tam wesele w przyszłym roku w czerwu w sali widokowej :) Mam nadzieje, że będzie oki. Wkońcu słyszałam same pozytywne opinie :)

Witamy!

Mielismy przyjemność fotografowania uroczystości weselnej w sali Widokowej w ostatnią sobotę.

Sala jest bardzo estetyczna, obsługa miła a i jedzenie też niczego sobie.

Pozdrawiamy,
Paprocki & Kosicki

Proszę o aktualne opinie o uroczystości weselnej w Czardaszu, głównie o menu, które proponują.

mieliśmy wesele w sierpniu 2011 bardzo duzo i przede wszystkim bardzo dobrego jedzenia, super obsługa nasi goście byli zadowoleni (sala widokowa)

Byliśmy na weselu również w sierpniu 2011. Bardzo sympatyczna obsługa (udało się załatwić śniadanie dla gości-pomimo że nie było ono w cenie), a jedzenia było full i naprawdę smaczne

Potwierdzam powyższe opinie - sala godna polecenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czardasz!!! Zdecydowanie miejsce godne polecenia!!Mielismy tam wesele w lipcu zeszlego roku.Prześliczna nowa sala, swietna obsluga, jedzenie wyśmienite.Zarówno my jak i goście byliśmy bardzo zadowoleni.A Pan Piotr(manager czardasza)bardzo doświadczona osoba jeśli chodzi o kwestie organizacji, pomocny oraz szczery.Nic dodać nic ująć.Jeśli ktoś się zastanawia gdzie zrobić wesele to z czystym sumieniem polecam Zajazd Czardasz...

Pan menager Czardasza to najbardziej kompetentny człowiek ze wszystkich innych menagerów/właścicieli sal, które odwiedziliśmy rok temu, szukając "tej jedynej" sali. Świetny człowiek. A nasze wesele w Czardaszu już za kilka miesięcy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ile płacisz za osobę??:)też się zastanawiałam nad tym hotelem ale odpuściła nie maja podanej ceny na stronie

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...