Zawsze warto wpaść. (1) Bo miło i spory wybór trunków i fajny wystrój i obsługa na 102! aik Przyjemna miejscówka (2) Czasem odwiedzam Czarną Wołgę popołudniami z komputerem, żeby jeszcze trochę... Monia Rewelacyjny pub (1) Polecam wszystkim koneserom dobrego piwa regionalnego. Oryginalny wystrój i... Arczi
Mieszane uczucia (1) Z jednej strony bardzo kontaktowa i wesoła obsługa, z drugiej chaos i... piwomaniak Super! (1) świetne miejsce, ogromny wybór regionalnych piw, a jeśli nie wiesz co wybrać... Onka Najfajniejsze miejsce w trojmieście! (1) Byłam tam nie raz... czy to na piwo, czy na imprezie i zawsze czuję sie tam... aik jest git (1) nie ma co za dużo pisać ;) wszystko tak jak być powinno... baburabu Wlasnie wróciłam (1) Po tylu namowach znajomych w końcu dotarlam do tego pubu,ogólnie miejsce... Ewa brak nagłówka, bo po co. (1) Tam jest cudnie. Magda przyjemna miejscówka (1) W mojej ocenie najlepszy pub w Sopocie pod względem szerokiego asortymentu... Piotr z Gdańska Nareszcie (1) Nareszcie odnalazłem swoje miejsce w trójmieście, szukałem go długi czas... Mały Szary Człowiek super (1) Byliśmy dzisiaj ze znajomymi na popołudniowym piwku. Bardzo klimatyczne... Kalinka Czarna Wolga jest Suoer! (1) Przesympatyczna obsluga, zawsze usmiechnieta zarazi swoja pozytywna energia... Kasia