Czarny samochód do ślubu?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Powiedzcie proszę, czy rzeczywiście nie wypada do ślubu jechać czarnym samochodem? Moja rodzina jest tym lekko zbulwersowana. Czarny samochód kojarzy im się wyłącznie z karawanem pogrzebowym. Ja natomiast jestem innego zdania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czarny samochód do ślubu?

my bedziemy jechac czarnym mercedesem z 1954 r. i jak wybieraliśmy to był też biały , ale z tego co mi wiadomo to czarne maja wieksze "powodzenie", mozna na biało udekorowac. Kontrast do białej sukni.ja po prostu nie lubie białych aut i nie chce jechac autem o takim kolorze.
a co ludzie powiedza....
to mnie nie interesuje
pozdrowienia

my tez jedziemy czarnym samochodem i kumpela tez czarny miala :) wiec nic sie nie przejmuj , czarny samochod wyglada poprostu elegancko i tyle

ja jadę wsumie nie czarnym, ale bardzo ciemny granat

Ja też jadę ciemnogranatowym. Lincolnem. Może to ten sam ;-))?

nie ja nie jadę Lincolnem

My tez mamy zamówionego na nasz ślub czarnego RR .Mysle że czarna bryka to bardzo ładny i klasyczny pomysł czerń zawsze byla jest i będzie elegancka.A moi rodzice do ślubu jechali też czarnym samochodem a są bardzo szczęśliwym małżeństwem :)
Pozdrawiam i nie daj sie rodzinie!!

Ja też jechałam do slubu czarnym samochodem mercem z 1954 moze ty samym co Ty Paula??Gdzie wyporzyczasz samochód??moze w rumi? jestem ciekawa ile będziesz płacić ,bo ja za trzy godziny 500 zł.to było w zeszłym roku.Ale samochód jest super mozna jechać z otwartym dachem,Mamy teraz fajne zdjecia,nic dodać nic ująć

Gdzie w Rumi można wypożyczyć fajne auto so ślubu?

No witaj W Rumi samochód? Wiem, że w hotelu falko mają czarny czy granatowy mercedes klasy C z jasnymi skórami w środku. Nie wiem jak z ceną obecnie ale w zeszłym roku było 500,00 zł z dekoracją za trzy godziny. Pozdrawiam

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wypowiedzi.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...