Czego Wam potrzeba? :)

Dzień dobry Kobiety :)

Chciałabym Was zapytać, czego Wam brakuje w Trójmieście jeżeli chodzi o zakres usług typy dietetyk, psycholog, medycyna. Jest coś czego nie ma a czym byłybyście zainteresowane? Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi!

Pozdrawiam serdecznie! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czego Wam potrzeba? :)

Mnie do niedawna brakowało szkoły językowej, dlatego że nie szukałam za dobrze... i dopiero z polecenia poszłam do Akademii Językowej w 2/3 miast 3miasta są oddziały. Poza tym jeszcze szukam dobrego fryzjera, ale pewnie też zaraz coś znajdę. Na resztę póki co nie narzekam.

Re: Czego Wam potrzeba? :)

Jak dla mnie jest za malo opieki mentalnej. Chodzi mi o sztab psychologow czy ludzi od treningu mentalnego. Ludzi ktorzy by innych budzili z marazmu i namawiali zeby przejrzali na oczy. Wiadomo, ze jest to wladzom nie na reke dlatego tego nie ma :). Dlatego szara masa ma sie gorzej niz ludzie ktorzy staraja sie nad soba pracowac. Ale wracajac do meritum, to zdecydowanie brakuje mi wlasnie takich spotkan z coachami czy psychologami. Nawet takie wykladowe za darmo.

Inne tematy z forum

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (55 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?