Re: Cześć!:)
komplement z sarkazmem:)
pisałam do Crossa
ale cóz- w ramach solidarnosci ,jak sadze...
otóż Sadyl -ja szanuje ludzi -
to takim ,jak wy -wydaje się,ze inni myslacy,zachowujacy się troszkę inaczej ,
no i bez tej ogromnej części niewerbalnego odbioru---to tej części wydaje się ,ze nie można inaczej wyrazić szacunku
każdy z nas ma swoje plus i munus
lepsze lub gorsze umiejetnosci ,z różnych powodów
już próbowałam to wytłumaczyć Crossowi,ze sa ludzie ,któzy nie zwracają na to,takiej uwagi,moze i nie sa w tym biegli
może i z innych powodów
nie oznacza to,ŻE OLEWAJA INNYCH
to czesc z was ma takie zdanie--ja się nie obruszam ,jeśli ktoś do mnie napisze z błędami
i nigdy nie uważałam tego za brak oznaki szacunku
za to -za wielka pyche uzanje -wieczne czepianie się o właśnie jak piszecie -to wasze poprawne pisanie
wiecznie to jest korygowane
ciężko wysilioc się TU Z KOLEI WAM I ZLEWACIE TO
żeby być po prostu człowiekiem!
i dac pogadać moz emniej intelektualnym osobom,moze mniej piśmiennym ,może nie wiem co inczej ..-I SKAD WIESZ,ŻE GORSZYM OD CIEBIE??
jakie to budijace -tak przys..ć komus,w ten sposób czując się lepszym
cos już było na ten temat
powiem ci ,ze wielokrotnie tu ,przez kilka lat wchodziłam na forum i jest ono szczególne-i szczególnie tu robi się spiny w tym temacie
znam inne miejsca ,gdzie tego w az takim stopniu nie ma
---
ja wiem ,czemu mi tak starsz się dołozyc
spokojnie-fobii nie mam,napiecia przed M-cokolwiek to m? znaczy
nerwica może?----A TO TEZ BRAK SZACUNKU?ALBO NALEZY SIE TEGO WSTYDZIC? JAK PISOWNI?
tak może myslec tylko ktoś, kto nie iał okazji sprawdzić się w trudnych sytuacjach i ktoś kto nie miał możliwości doswiadczyc na własnej skórze różnych brzydkich rzeczy i NIE WIE JAK LUDZI MIERZYC? bo nie wie co jest istotne w zyciu
no i mnie osobiście bardziej niepodoba się twój cios poniżej pasa
i to wobec kobiety
pisownia uber alles!
Seneka podobno rzekł--"errare humanum est"
ale wy "panowie" ponad Seneką
kimże wiec jesteście?!
0
0