Czesław Śpiewa Trio!

Temat dostępny też na forum: Czesław Śpiewa Trio!
Czesław mówi o sobie: "Jestem zauroczony ostatnimi tygodniami i brak mi słów, tak sie cieszę że Maszynka sie spodobała, ze teledysk jest mile widziany. Cieszę się tak pojechać po kraju, grać i grać dalej. Kłaniam sie, chyba bar sprzedaje i jest ten czas wielka zmiana w moim życiu o której marzyłem przez dłuższy czas. Dzięki wszystkim co byli na spotkaniach Empikowych i koncertach ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RACZEJ

Jedna Pani drugiej Pani,
dała aparat.. do pani

albo kilka piosenek dalej:
brat niski był od małości....

peszek

tez bedzie mogliby duet stworzyc

:)

cudnie, na pewno będę:)

Panie Tomasz, tekst idzie ciut jakby inaczej... ignorancie jeden !!!

cudo czesiu

dla cofnietych w kierunku piety?

Koncert w Absyncie??!!!

nie byłem ostatnio w absyncie czyżby się powiększył?! Jeżeli jest bez zmian to bedzie to wydarzenie !

chyba raczej liczba biletów, a nie ilość biletów... i to wcale nie jest przytyk do wielkości absyntu, choć na taki może wyglądać...

To jest tak słabe że nie dał bym

za to ani złotówki, a tym bardziej 15.PLN Muzka, jak i w niej dźwęki są bardzo słabe, słowa słabe jeszcze bardziej. Bo co można dobrego powiedzieć o kawałku "Maszynka do czegoś tam" no właśnie ... Polecam coś z klasyki ambitnej muzy, może tak The Cure, Depeche Mode, albo coś z U2, VNV Nation czy Myslowitz. Ale nigdy taka kicha...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie mogłem być w Uchu, ale tutaj będę na 100%. BTW ignorancję można zarzucać komuś, będąc pewnym swojej racji. Tekst jest poprawnie zapisany, więc marco polo, kto tu wychodzi na ignoranta

do Kryształ

Cóż, widzisz.., cały artyzm tej akurat muzyki polega na jej infantylności, lekkiej baśniowości, aranżacji, ulotnej nucie. Trzeba troszkę lat słuchać różnych wykonawców z innych źródeł, aby później znaleźć coś dobrego u innych. Proponuję zacząć od miłej kapeli Therion. Później może się wyrobisz

brak biletów smutność

BIlety Kupię

Kupię 3 bilety (w najgorszym razie jeden)
mail: mihalek13@wp.pl

?!

znam tylko 3 piosenki i zachochałam sie w muzyce i jak to sie stał o ze juz biletow nie ma ?! a moze zagra gdzies jeszcze w niedlugim czasie???

2 bilety. Jeśli ktoś ma do sprzedania niech koniecznie napisze munche@wp.pl

Dla tych bez biletów!

W czasie koncertu muzyka Czesława bedzie prawdopodobnie transmitowana przez głośniki na ogródku! To tak na pocieszenie....

bileciki

ja to mam szczęście;) kupiłam 4 bilety dzień przed tym jak zostały wyprzedane;p

pocieszenie dla ych co nie maja bil

na jamaku Czesio zaśpiewa w Muzycznej Gospodzie

kupie bilety w wiekszej ilosci, tel: 515-071-540

Niesamowite

To, co Czesław, Karen i Marcin pokazali w Absyncie, to poprostu świetna zabawa, świetne granie, kontakt publicznością ;) Poprostu super! ^^

Inne tematy z forum

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (27 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...

Marek Dyjak (3 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...