Czogum

Opony - sprzedaż Wulkanizacja Warsztaty samochodowe

Pruszcz Gdański, Przemysłowa 6

Jan - ocena (2) Nie polecam,lekkie piszczenie w tylnich hamulcach, czyszczenie i regulacja... Jan Zenon - ocena (1) Bardzo dobry serwis. Na pewno wrócę ę Zenon Daniel Chełkowski - ocena (1) Szybko profesjonalnie i bezpiecznie, nowe opony z montażem️ Daniel Chełkowski
adele - opinia (1) bardzo dobry warsztat uważam że w tej chwili nie ma lepszego w Pruszczu... adele Audi A8 (1) Warsztat godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Miejsce super, sprzęt... Marcin Bardzo dobry serwis opon w Pruszczu (1) Bardzo dobry serwis opon w Pruszczu , dogodnie położony i komfortowy dla... WYMIENIAM OPONY BArdzo dobry warsztat (1) Sam warsztat i mechanicy godni polecenia. Ceny bardzo przystępne, co... Adam Zakup opn (2) Zdecydowanie Polecam. profesjonalna obsługa w bardzo dobrej cenie. Klient Profesjonalny warsztat (1) Dawno już miałem napisać, ale lepiej późno niż wcale. Panowie pomogli mi w... Piotrek Asymetria samochodu i nie tylko (1) Miałam już kilkakrotnie problem z samochodem, za każdym razem pomogli, kasy... Grażyna PrimaSort (1) Pełen profesjonalizm oferowanych usług. Miła, domowa atmosfera, fachowe... Adii Zdecydowanie polecam (1) Firma pro-kliencka, miła obsługa zarówno emailowo, telefonicznie, jak i na... Piotr