Czolem trójmiejskie barany !

Jak tam u was idzie strzyżenie ?

Pozostało wam jeszcze trochę wełenki czy już zestrzygli wszystko ?

Bo u nas, to ten baca co nas strzygł na Ujeścisku, to siedzi. Kiedy posadziecie baców co was strzygą ? Strzygą was na Unię, na europarlamenty, na te place zabaw i strefy fitness, które podobno finansują i inne takie farmazony. Ta unijna maszynka do strzyżenia to jest super cymes pomysł. Lokalna republika deweloperów to przy tym przedszkole albo nawet i żłobek. Żłobek czyli żłób, a przy nim coraz tłoczniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dzięki Unii usunięte zostały ogrodzenia na naszych pastwiskach. Możemy paść się na unijnych pastwiskach, na których trawa jest smaczniejsza, niż u nas. Z naszych pastwisk korzystają, co prawda inne owieczki, ale na na naszych łąkach trawa teraz wyraźnie szybciej rośnie i jest jej coraz więcej,... co widać, słychać i czuć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owieczki w Unii same na pastwiska nie wychodzą i wcale nie mogą wszystkie iść tam gdzie im się podoba.
Nad tym czuwa baca w porozumieniu z najbogatszymi gazdami, w efekcie czego,zamiast wielu lokalnych pastwisk powstaje jedno wielkie centralne pastwisko otoczone kamerami, a do nadzorowania pastwiska w drodze outsourcingu wynajęto watahę wilków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Yhy. Panie, nie obrażaj pan, porządnych osłów.
Parafrazując przeciętnego muflona: "nie da ci psisko, nie da wilczysko, co dać ci może tylko oślisko".
Intelektulna wyżyna! Nie samobójcy, bez respektu dla natury i żywiołów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzież bym śmiał obrażać osły. Trochę się znam na zwierzętach, więc wiem że:
Osły, wbrew pomówieniom wrednych właścicieli, którzy je źle traktują, są stworzeniami inteligentnymi, czasami inteligentniejszymi od tych właścicieli, którzy się mszczą na nich tymi własnie pomówieniami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To może relaksacjĄ? Kawka? Herbatka? Kapcie? Masaż skroni? ... Proszę dbać o siebie i te, ostre miecze, oszczędzać :)
http://www.youtube.com/watch?v=ctQepBtpTSg

Tobie łowco nie potrzebna jest Unia Europejska, bo nigdy nie czułeś się częścią wspólnoty zachodniej. Osadzony jesteś od poczęcia w duchu wschodu, Moskwy. Nie dałeś sobie rady w nowej rzeczywistości, w demokracji. Nie dorobiłeś się niczego, bo komu potrzeby jest fachowiec od ekonomii socjalistycznej ? Jakoś twoim PISiarzom nie śmierdzą diety europosłów. Przypominam sobie z jaką radością odbierali mandaty do Europarlamentu. Pis przeminie jak sr*czka, a Polska w Unii pozostanie. D...pę ci ściska bo Łostowickie pastwiska już coraz bliżej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja rozumiem, ofermo, że obowiązuje w totalopozycji nowa retoryka typu" ubrał się diabeł w ornat..."

Ale nie ulega watpliwości, że jako anglista z wyksztalcenia wiem o Zachodzie nieporównywalnie więcej niż pan. Już nie mówiąc o praktyce z tego wykształcenia wynikającej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli wiesz więcej niż Kaczyński.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co? Pan Jureczek, przygotował ucztę. Reflektujesz Pan?
Bo to panie, warto czas i energię, inwestować w dobrego wilka. Złego, nie karmimy.
http://youtu.be/ztY2HE6ZNNo

Ja wiedziałam, że tak będzie.
Złośliwe uwagi nt obsypywania się brokatem, były nie na miejscu.
http://www.youtube.com/watch?v=BitrBZy7Xkg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hm... poproszę te, tam... we wszystkich odcieniach fioletu (klaszcze w dłonie, infantylna żaba)

http://www.youtube.com/watch?v=0Ako_XDx2-U
Ps
bez odbioru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?