Niewłaściwe składniki (1) Restauracja "Cztery Zmysły" w menu ma podany opis składników sałatki Gyros.W... Niezadowolony klient Najlepszy placek po cygańsku jaki kiedykolwiek jadłem! (1) W tym lokalu oferują pyszne jedzenie w przystępnej cenie. Obsługa bardzo... Daniel polecam! (1) Jedzenie świeże, lekkie,smaczne. Miła obsługa. Profesjonalizm w każdym calu.... Dominika
SMACZNIE I ZDROWO (1) Polecam gorąco usługi cateringowe 4 zmysły. Wysoka jakośc usług i szeroki... Gonia Przepyszne (1) Przepyszne jedzenie, rozkosz dla podniebienia, nie mówiąc już o super... Maciej Polecam!! (1) Smacznie, zdrowo, szybko - czego więcej można wymagać. Ludzie w naszej... Michał Lucek - opinia (1) smaczne potrawy w dobrej cenie przy rewelacyjnej obsłudze. Lucek Polecam!!! (1) Wreszcie trafiłem na super zdrowe i smaczne jedzenie gdzie moge zabierac... Krzysiek Catering (1) Zamówiłem zupę oraz 3 rodzaje dań głównych na 20 osób na urodzinowe przyjęcie... Remi Po prostu dobre jedzenie (1) Zamawiamy faktycznie codziennie obiady do firmy. Jest z czego wybrać, coś się... Aleksandra Pycha (1) Zamówiłam ostatnio dla mnie i męża jedzenie Było przepyszne, syto. Prawdziwe... Zosia