Cztery miesiące bez realizacji zamówienia
Pojawił się problem z moimi drzwiami antywłamaniowymi GERDA. Panele miały wadę i przedstawiciel Gerdy polecił mi tą firmę. Pan z firmy BIS Serwis przyjechał, wszystko pomierzył i powiedział że zamówi panele. Było to w październiku 2015 roku i na moje pytanie o czas realizacji odpowiedź była: "dostawy są w czwartki, w ciągu miesiąca będzie". Minął listopad, minął grudzień i nic. Zadzwoniłem więc i miałem odpowiedź: "czekamy, panele nie przyszły z Gerdy". Po jakimś czasie napisałem do handlowca co się dzieje, że Gerda nie potrafi zrealizować zamówienia na panele od drzwi które produkuje handlowiec na Pomorskie odpowiedział że będzie trzymał rękę na pulsie. W między czasie zadzwonił właściciel BIS-Serwis i powiedział że został okradziony i nie miał kasy na uregulowanie zamówień z Gerdy. Przeprosił i obiecał że do końca stycznia NAPEWNO zrealizuje naprawę i da rabat za zwłokę. Niestety minął styczeń, mamy luty czyli zaczyna się 5 miesiąc od zamówienia a Pan z BIS Serwis znowu zwodzi mnie informacjami że w Gerdzie paneli nie mieli. Moja cierpliwość się skończyła. Wielki minus. W między czasie obejrzałem fanpage firmy na FB i widzę że nie jestem sam. Tam sie zbiera grupa osób którym Pan pobrał zaliczki i nie wywiązał się z umowy. NIE POLECAM