NIE można dawać im zaliczki! (1) Uszczelnienie okien zostało wykonana w połowie, pan miał wrócić po 2 dniach... Dorota montaż drzwi zewnętrznych (1) Nie moge doczekać się wykonania reklamacji . pisałam .smsowałam ,chodzilam... helen nie poważny przedsiebiorca (2) Nie polecam korzystania z usług tego pana. Zamówienie nie zrealizowane,... BARDZO NIEZADOWOLONY BYŁY KLIENT
Niewykonanie usługi i brak zwrotu wpłaconej zaliczki !! (2) W VIII.2015r P.Jankowski podpisał ze mną umowę na montaż drzwi zewnętrznych i... Wojciech Wpłaconz zaliczka a zamówienie niezrealizowane (1) Drzwi zostały zamówione zaliczka wpłacona a zamówienie nigdy nie... Celina Cztery miesiące bez realizacji zamówienia (3) Pojawił się problem z moimi drzwiami antywłamaniowymi GERDA. Panele miały... Paweł Wenta Nieuczciwy wykonawca (1) Witam. Zlecenie zlozone 4 miesiace temu. opoznione z powodu firmy Gerda.... Pawel W Nowy Horyzont by się przydał (1) Tak już jest że jak ktoś ma trochę lepsze wyniki to konkurencja to widzi, to... Adam Gdański kupiłem parapety w całym mieszkaniu drogo wyszły ale widok rekompensuje włozone pieniądze (1) Zamontowane, zapłacone i wszystko jest ok, to mój kolejny zakup w tej firmie... Wieczorek Marcin Wymiana parapetów oraz okana w przedpokoju (1) Chwalcie pana, czytam w starej księdze . Ja dzisiaj chwale firme Serwis, za... Zakrzewski Daniel kupione i zamontowane okno parapet prawie za darmo (1) Zakupiłem okno z montażem, okazuje się że, moglem zapłacić mnijszy wat. A... harasimiuk miroslaw Pełne, przeszklone, drzwi kuchenne (1) Do kuchni wciąż się wchodzi i wychodzi, wynosi i zanosi talerze, często z... Marcin Szewczyk Wzamacniane drzwi Gerda na klatkę schodową (1) Zamówiłem drzwi w całkiem dobrej cenie, wybrałem te tańsze bo nie potrzebuje... Krzysztof Szymański drzwi do pokoju wewnętrzne zainstalowane w gdańsku (1) Dawno nie wymieniałem niczego, w domu. Kontakt do firmy Bis Serwis otrzymałem... Arkadiusz Wożniak Montaż drzwi na galeri, zewnętrzne antywłamaniowe (1) Całość usługi uznaje za zadowalający. kolor drzwi został dopasowany do mojej... Maciej Lewnadowski Bis serwis - opinia pozytywna (1) Witam współpraca poprawna, montaż w czasie wszystko tak jak było... Kazimierz BARDZO DOBRA FIRMA (1) Bardzo polecam firme Pana Tomasza. Montaż dłuższy niż oczekiwalismy ale efekt... klaudia Polecam!!!! I bardzo dziekuje !!!!:) (1) Polecam serdecznie uslugi tej firmy zwlaszcza prace Pana Tomasza fachowo i... Anda Mieszane uczucia (1) Usługę umówił mąż, bez sprawdzania opinii, po prostu wybrał serwis Gerdy do... PC Bardzo proszę osoby poszkodowane o zgłaszanie się! Prokuratura! (4) Witam ! Tak jak wiele innych osób zostałem poszkodowany przez Pana... Klient