Awaryjne otwarcie drzwi wejściowych i wymiana uszczelek (1) Bardzo dziękuję za zakończone sukcesem awaryjne otwarcie drzwi od mieszkania... Piotr Lisiecki Wymiana uszczelek w oknach w całym mieszkaniu (1) Wymiana uszczelek przebiegła sprawnie i wsunie to nie ma o czym tu pisać... Mirosław Michalak wymiana drzwi gerda oraz serwis uszczelek w oknach (1) To mój debiut w pisaniu opinii na Internecie. Nigdy nie byłem proszony o... Adrian
Dokładności i rzeczowość to największe wartości firmy BIS-SERWIS (1) Firmę Pana Tomasza wybrałem z polecenia, ponieważ już wcześniej miałem... Arkadiusz Kamiński Pełna satysfakcja (1) Witam wszystkich serdecznie. Czytając te wszystkie negatywne opinie byłem... Krzysztof Rewelacyjna obsługa i salonik (2) Bardzo miła i szczegółowa obsługa klienta ceny konkurencyjne i spory... Wojciech G. Ewa - opinia (9) Nie polecam usług firmy Bis Serwis. Zamówiony towar był sfinansowany... Ewa Zaliczka wpłacona drzwi nie ma od stycznia 2015 OMIJAĆ !!! (8) Ostrzegam przed tą firmą. Wpłaciłam zaliczkę na drzwi w grudniu 2014 i od... Ewa S Nie polecam !!! (6) Pragnę wszystkich przestrzec przed usługami tego "przedsiębiorcy". Magnesem... Jarek Nie polecam! (2) Okna zostały zamontowane w kwietniu i do tej pory nie mogę doprosić sie... Katarzyna Drzwi zewnętrzne w Pruszczu Gdańskim (1) Dziękuję za dobry montaż drzwi zewnętrznych którego dokonał pan w moim... Krzysztof Zmiana Dziękuję za dobry kontakt i zamontowane drzwi w Pruszczu Gdańskim (3) Pana pojawienie się na tutejszym rynku to świetny krok, dzięki rozwojowi... Zadowolony klient Tomek Polecam :) (4) Fachowa obsługa oraz szybka realizacja a już nic nie wspomnę o rzetelnej i... Katarzyna S. Dziękuje za dobrą współpracę (2) Witam serdecznie wszystkich odwiedzających forum firmy BIS-SERWIS z Gdańska... Kasia Kiedrowska Polecam każdemu! (1) ~Witam, chciałabym Państwu polecić firmę BIS-Serwis. Jest rzetelna, fachowa i... Kasia Montaż dodatkowego zamka w drzwiach (1) Polecam bardzo tą firmę która faktycznie ma swoją tradycję i długoletnie... Atos Szybko,profesjonalnie, fachowo. (1) Polecam firmę Bis-Serwis. Profesjonalna, szybka i fachowa obsługa.... Paweł z Gdyni Bis serwis- Gdańsk przymorze (2) Bardzo ciekawa i rozległa pomoc przy dobrze stolarki okiennej. Terminowa... Marcin Biedrzynski Solidna firma-polecam! (1) Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Pan z firmy BIS-Serwis przyjechał do... Małgorzata Polecam bardzo dobrych fachowców z BIS SERWIS (1) Chciałbym z czystym sumieniem wszystkim zainteresowanym kupnem i montażem... Maciej