Czy Vacu Well dziala?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Zastanawiam sie nad skorzystaniem z karnetu na Vacu tylko nie wiem czy przynosi on jakies wieksze rezultaty niz zwykla bieznia czy inne przyrzady cardio? Czy rzeczywiscie to podcisnienie cos daje? Glownie zalezy mi na zrzuceniu z brzucha i tylka. Teraz chodze na zwykla silke i widze rezultaty ale chce wieceeeej.
Prosze o opinie jesli ktos korzystal:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy Vacu Well dziala?

Aniaa:
tylko że przeciwskazaniem do Vacu well jest niedoczynność tarczycy - więc niestety u nas to odpada :(

A tego to mi nie powiedzieli:P

ja bylam na tym kilka razy ale mi sie nie spodobalo,ubieraja cie w jakis stroj w ktorym nie wiadomo kto przed toba byl,pocisz sie strasznie ,meczysz i nie wiem moze jakies efekty sa bo widzisz jak leca kalorie ale to nie dla mnie jednak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja chodziłam ... I w sumie byłam zadowolona. Idzie sobie na tym wyrobić kondycje i zrzucić zbędne kilogramy! ;)
A co do tego "stroju" w który ubierają, to on jest dezynfekowany po każdej osobie, więc raczej się niczym nie zarazisz ;)
Całkiem fajny też jest rolletic ... ale działa bardziej ujędrniająco i nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego

Nie wiem, czy podziałało na obwody, ale na pewno na skórę - ja widziałam dużą różnicę, była gładsza i jędrniejsza (w miejscach tkniętych cellulitem :).
A chodziłam dość nieregularnie, czasem raz, czasem dwa w tygodniu.

Ja miałam 9 takich "sesji" półgodzinnych i byłam zadowolona,faktycznie ciało staje się jędrniejsze,gładsze,wyrabia się kondycja.
Do tego trochę diety i schudłam ok 6 kg niestety bardzo pękały mi naczynka na nogach i więcej nie chcę z tego korzystać właśnie z tego powodu.

Ktoś kto ma skłonność do żylaków nie powinien tego stosować.

"poce się i męcze" hahahahahahhahahahahahahaha wybacz oszalałam :D to się nazywa wysiłek fizyczny i to minimalny.... strój do vacu dezynfekują po każdym razie chyba ż ejakeiś brudasy prowadzą. Boże co za ludzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...