Czy każdy facet to pies na baby

Cześć. Czy każdy facet wypuszczony z domu na imprezę z kolegami podrywa kobiety?
Moj mąż na imprezy chodzi rzadko, ale jak jiz wyjdzie to jak spuszczony ze smyczy. Zawsze łatwo nawiązywał relacje z innym kobietami, nie ma problemu z podejściem do obcej kobiety i zagadania do niej. Wiecznie co pójdzie na imprezę to później jego koledzy opowiadają między sobą ze podrywał jakieś kobiety. Trochę mnie to denerwuje, rozumiem ze facet musi się wyszaleć, ale można chyba poimprezować bez podrywania kobiet ? Najgorsze ze on w tym jest całkiem dobry i zawsze zaczepia te najładniejsze dziewczyny. Twierdzi ze zawsze kończy się tylko na bajerce, ale kto wie co będzie dalej.
Czy wasi faceci tak się zachowują? Co byście zrobiły na moim miejscu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy każdy facet to pies na baby

Pewnie już tam przewalcowal nie jedna. Powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy każdy facet to pies na baby

Dzięki za konstruktywna odpowiedz. Dużo mi pomogłeś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam nie lubię tracić czasu na bajery, wolę zapłacić i dostać to, czego chcę.
Także Twój mąż raczej lubi się napracować i pewnie nie jedną zaciągnął gdzie trzeba ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twój nick świadczy ze lubisz poimprezować, ale chyba dawno nie byłeś na mieście skoro twierdzisz ze trzeba się napracować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...