Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby jeszcze nawiazać znajomość z jakims normalnym, miłym mężczyzną?
Czy atrakcyjne są wyłącznie bezdzietne kobiety,gdyż mogą zagwarantować Wam Panowie swoją pełną dyspozycyjność?
Czy ewentualnie zaakceptować mozna nas i nasz "balast",ale tylko wtedy kiedy posiadamy znaczny majatek,pełnimy wysokie stanowiska słuzbowe?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Skad wzial sie ten.dziwak ?
Nigdy toto nie bylo prawdziwym facetem.nie mialo.zapewne rodziny,bo pisze jak po narkotyku fe ,fe ,co za prostuch...Tylko seks i chalupa ,agdzie wnetee chlopie?Puste i niechtak.zostanie.lepiej dla Pan.,Czlowieczku. malusi. wztyd przynosisz Prawdziwym facetom. Zycie ma wiele aspektow ,a dzieci to.cudowny Skarb ,kiedys moze Ci kiedys pomoc nawet nieTwoje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mam na imię Jarek jestem z Tczewa mam 49 lat jestem kawalerem sa motnym chciałbym cię poznać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzis przeczytałam, to co napisałem 4 lata temu, mam 40 lat i jestem samotna...

Witaj :)
Ja mam 39 lat i 175 cm wzrostu kulturalny nie pijacy alkocholu i nie paloncy. Lubiacy zeierzęta :) Odpowiadajac na Twoje pytanie. Pewnie, że to możliwe abyś znalazła sobie jeszcze normalnego przyjaciela, który obdarzy Cię uczuciem a jak Ciebie to i naturalne Twoje Pociechy. I nie masz racji , że atrakcyjne sa bogate Kobiety, bo te właśnie biedne maja wielkie serca ;)
A może miała byś ochotę poznać mnie blizej i zemna nawiazać znajomość ?
Co prawda mieszkam zagranica ale to żadna przeszkoda jeśli się chce i czegoś pragnie :) Pozdrawiam Cię jeśli zechcesz napisz bedzie mi miło :) jeśli dasz nam szanse. A o pociechy sie nie martw lubie dzieci :) ksiezopolski@interia.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak czlowiek sie zakocha to chce byc najwazniejszy dla drugiej osoby, cudze dziecko to bardzo komplikuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak możesz jeszcze znaleźć mężczyznę proszę o kontakt pod numer 518726071

a może być ona? Jestem w trakcie zmiany płci, szukam przyjaciółki.

Temat odgrzebany sprzed x lat, nie wiem co robi na samej górze, ale OK - nie wypowiadałem się w tym wątku więc ustosunkuję się do pierwszego postu tylko dlatego że pytanie na aktualności nie traci mimo upływu czasu...

Zatem odpowiedź.

Tak. (na wszystkie pytania)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

widzisz sam jestem po 40 i szukam partnerki . ja jestem gotów owszem zawsze jak mieszkamy blisko siebie .

Jeśli aktualne, to może poznajmy się.. .

Jak możemy się poznać?

Rozczaruję Cię, ale pewne sformułowania zawarte w tamtej wypowiedzi dają do zrozumienia, że AS to kobieta.
I to jakaś sfrustrowana feministka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

As....dla mnie jestes Asem ;)) Jednak sa na swiecie faceci ktorzy potrafia zrozumiec kobiete... Wiec moge miec nadzieje....moze mala, ale jednak, ze tez na takiego trafie. I tego sobie i Wam wszystkim samotnym 40+ zycze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

post 7 lat temu i ile odpowiedzi napewno ta kobieta jeszcze jest samotna

Bzdura! Przecież to nie ma nic wspólnego z faktem, że kobieta ma 40 lat, czy jest rozwódką z dzieckiem....Ludzie są różni...kobiety są różne...I myślę, że zdecydowanie więcej ma to wspólnego z charakterem, niż wiekiem, czy stanem cywilnym.Znam kobiety w tym wieku, właśnie po rozwodzie, z dziećmi i zapewniam Cię, że żadna z nich taka nie jest.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo mądrze o tym napisałes.
Sam kiedyś b pokochalem starszą od siebie o 1,5 roku rozwodkę z dzieckiem.
Ani dziecko mnie nie szanowalo ani ona nie kochala. Za to przyjaznila sie z bylym kochankem z ktorym miala kiedys romans choc on mial zone i dziecko. KOSZMAR.
Nigdy wiecej nie zaufam rozwodce od ktirej wieje zimnem i brak jest w zwiazku czulosci..... mysle ze takich kobiet jest wiecej. Nie ma zwiazku, milosci, partnerstwa, troski, zaangazowania.... Liczy sie tylko czysta kalkulacja / uklad na zasadzie mam juz ponad 40 lat i nie chce byc sama.... UCIEKAC OD TAKICH KOBIET JAK NAJDALEJ!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

widzisz każdy może spotkać przyjaciela albo drugą połowę .czasem bywa ze szuka ale nie spotka przez całe życie .sam szukam ale przez to że pracuje w ochronie to utrudnia wiele .

Czy kobieta/matka jest nadal aktywna na tym forum:-)?

d*pEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I idiota.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

!!!! Mądra dziewczyna

Inne tematy z forum

Bratnie dusze (19 odpowiedzi)

Heeej, jeżeli są tu jakieś dziewczyny w okolicach 30 i czują się trochę samotne w tym mieście to...

Poznam przyjaciolke bratnia dusze (11 odpowiedzi)

Poznam przyjaciolke, bratnia dusze, mam przyjaciolke czy znajomych ale czesto musze sie prosic o...

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...