Czy ktoś coś wie na temat żłobka Tabaluga na Witominie????

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
j.w
jest to nowo otwarty żłobek od 1 sierpnia
macie moze o nim jakies opinie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś coś wie na temat żłobka Tabaluga na Witominie????

też chętnie się dowiem

podbijam

a w którym to miejscu? pierwsze słyszę...

na ulicy Poprzecznej

niewiele Wam podpowiem bo to nowootwarte, moja sąsiadka tam byla i mówiła że fajnie mają wyposażone pokoiki, zachęcala mnie bo troszkę taniej niż tam gdzie moja chodzi, ale za 50-100zł nie będę już jej przenosic, tym bardziej że jak nowe to nie wiadomo jak im pójdzie.

dzis zamierzam tam zadzwonic i ewentualnie przejsc sie i porozmawiac.

czy możesz już coś powiedzieć na temat tego żłobka, bo też się nad nim zastanawiam

NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA PRZENOSIĆ DZIECKO ZE ŻŁOBKA DO ŻŁOBKA BO JEST RÓŻNICA 50-100ZŁ??????POMYŚLAŁAŚ W OGÓLE O DZIECKU??JAK ONO TO ZNIESIE NOWE MIEJSCE NOWE PANIE????????
kasa ważniejsza od uczuć dziecka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dorotka zanim zaczniesz po kimś ''jechać' naucz się czytać ze zrozumieniem.Gosiaczek79 napisała że za taką kwote nie będzie dziecka przenosić.

"zachęcala mnie bo troszkę taniej niż tam gdzie moja chodzi, ale za 50-100zł nie będę już jej przenosic, tym bardziej że jak nowe to nie wiadomo jak im pójdzie."
nie napisała że nie będzie np.narażać dziecka na stres tylko: czytaj ze zrozumieniem!:)
i po nikim nie jadę-jak to ujęłaś:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam dziecko w Tabaludze.
Pani są ciepłe, miłe, cały czas zajmują się dziećmi, wychodzą na spacerki ze starszakami, malują, rysują, kleją, robią origami.
Dostałam właśnie teczkę z pracami mojego dziecka z ostatniego miesiąca i jestem w szoku, że można codziennie takie prace plastyczne z dziećmi robić- kreatywność niesamowita, stopień trudności taki żeby podołały nawet najmłodsze dzieci. Z tyłu prac opisane cele i założenia danego malunku, co kształtują (darcie papierków dla ćwiczenia paluszków, trzymanie pędzla, układanie kompozycji z figur) czy było coś przy okazji nazywane- kształty, kolory, części ciała itp. Niesamowite.
Jest salka z leżaczkami i tam mogą odpocząć bądź uciąć sobie popołudniową drzemkę (moje dziecię trudno czasem dobudzić ;-) ).
Pani przygotowują śniadania i podwieczorki dla dzieci natomiast obiadki przynoszę i odgrzewają. Jest możliwość opłaty cateringu ale to koszt 7 zł za obiad...
Moje dziecko chodzi tam z radością (choć była chwila buntu na początku) a ja jestem baaaardzo zadowolona i gorąco polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

prosze o jakis cennik i godziny w ktorych pracuje żłobek-z gory dziekuje

http://www.tabaluga.bo.pl/

godz otwarcia chyba od 7 do 17 ale panie coś mówiły, że są wcześniej gdy trzeba... pewnie do ustalenia
ceny w zależności od wieku dziecka i ilości godzin - od 600 do 800 zł plus 300 wpisowe.

Moj synek chodzi do tego żłobka, jestem bardzo zadowolona, on z reszta tez uwielbia tam chodzic (jeżdzic):) ma dopiero 10 miesiecy Panie sa cieple, sympatyczne no i cena niewysoka 500 . Naprawde polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a to 500 zl to na ile godzin i co z jedzonkiem?czy jest mozliwosc na dluzej dziecko tam zostawic czy tylko do 17 sa panie?ja pracuje do 18 dlatego to pytanie o godziny takie wazne

Za 500 zl mozna przyprowadzac od poniedzialku do piatku od 7 do 17 , ale mysle ze dluzej tez by dalo rade Panie sa naprawde bardzo mile. Najlepjej do nich zadzwonic

ja juz sie interesuje ze tak powiem na zas,bo do pracy wracam dopiero za jakis rok i mam nadzieje ze do tego czasu bedzie jeszcze ten punkt opieki bo pracuje niedaleko i byloby m i bardzo na reke tam m ojego maluszka zostawiac,a wiec dziekuje za info

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=224809&c=1&k=160#fs

Inne tematy z forum

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...