Czy ktoś handluje na rynku we Wrzezszczu?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Czy trzeba spełnić jakieś warunki żeby wystawić się ze stolikiem na rynku? Na ogrodzeniu jest tablica z cennikiem, czy to oznacza, że mogę się postawić w wolne miejsce i czekać na panów ściągających opłaty, czy muszę udać się do biura po jakąś umowę czy cóś? Chcę stanąć przed świętami z ręcznie robionymi ozdobami, więc to tylko sezonowo. Jeśli ktoś handluje to proszę o podpowiedź co i jak. Z góry dzięki :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś handluje na rynku we Wrzezszczu?

http://www.trojmiasto.pl/Targowisko-Miejskie-Gdansk-Wrzeszcz-o42380.html zadzwoń i zapytaj :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:D Tak właśnie zrobię, tylko chciałam zaciągnąć informacji od kogoś kto jest w temacie i wie jak to wygląda już w praktyce. O wrzeszczańskim rynku w necie się za dużo nie dowiem, w odróżnieniu od "zielonego rynku" na przymorzu, który ma swoją stronę internetową, wraz z całym regulaminem. Ale dzięki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

halo, nikt się nie orientuje....?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...