Czy ktoś ma dowody ?

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łowca absurdów, vel Zetjot : jakże mi jest przykro, że nikt nie zgłosił się na mój apel w sprawie rzekomego aresztowania/internowania Ciebie w stanie wojennym. Potwierdza to zatem moją tezę, o bzdurach jaki piszesz na temat swojej solidarnościowej przeszłości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tworzenie historii alternatywnych to bardzo charakterystyczna cecha wszystkich sierot po komunizmie.
Dla nich niedoścignionym miszczem jest towarzysz Kaczyński z putinowsko-bolszewickiej Partii PiS, który już za miesiąc będzie obchodził 43 rocznicę nieinternowania przez komunę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to nie jest zabawne, gdy ubecy, by pognębić adwersarza, muszą sięgać po fragmenty swoich życiorysów i oskarżać ich o swoje grzechy ? To jest pewien postęp moralny choć minimalny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (14 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Gdynia - Na kogo głosować? (3 odpowiedzi)

Chciałem głosować na Szczurka ale wszyscy są do niego negatywnie nastawieni nagle, więc już nie...

To co było hasłem, staje się faktem. (5 odpowiedzi)

Pisiarze bardzo nie lubią tego hasła, które w dosadny sposób nazywało, co z nimi zrobimy. Na...