Czy ktoś wie, jak wygląda 5 godzinne spotkanie rekrutacyjne w bph banku na stanowisko telesprzedawcy?

Czy ktoś wie, jak wygląda 5 godzinne spotkanie rekrutacyjne w bph banku na stanowisko telesprzedawcy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś wie, jak wygląda 5 godzinne spotkanie rekrutacyjne w bph banku na stanowisko telesprzedawcy?

trwa 5 h

Re: Czy ktoś wie, jak wygląda 5 godzinne spotkanie rekrutacyjne w bph banku na stanowisko telesprzedawcy?

Dzięki. Szkoda, że nie jesteś tak obyty i inteligentny jak Halewicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

przepraszam ale te 5 h mnie rozwaliło a co będzie jak ktoś był tam tylko 3 h

Nie wiem. Slyszalam, ze trwa 5 godzin. Nie musisz przepraszac.

4,5h czekasz, w tym czasie sprawdzają twoją chęć do pracy, samozaparcie, jak bardzo Ci zależy a jak zdasz to zapraszają na rozmowę która będzie trwała 0,5h.. żart ;)

ps. na takie stanowisko 5h to jest dopiero żart na pewno lepszy od mojego ;)

Inne tematy z forum

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...