Czy ktoś wie...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może wie, w jaki najlepszy sposób sprzedać Suknię Ślubną???
Może znajdzie się osoba, która mi coś poradzi albo podzieli się swoim doświadczeniem. Z góry dziękuję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś wie...

Jeszcze raz zwracam się o pomoc !!!!

Ja szukam sukni do kupienia (ecru, gorset ze spódnicą - ozdabiana rozyczkami, 38/40, 172 cm) -taka sobie wymarzyłam. Radzę Ci dać ogłoszenie do Weselnika-Trójmiasto. Niestety w Trójmieście nie łśyszałam o komisie.Sama bym skorzystała.Powodzenia.jeśli masz podobną suknię do tej którą opisałam to przyślij mi zdjęcie ma mailika:zyga71@wp.pl

ja mam taka suknie moze by ci wpadla w oko jest bardzo piekna ale niestety niemam jak ci wyslac zdjec niestety ale jest do obejrzenia na przymorzu

Ona ma Komiss - niech się zainteresuje.

Kto ma komis?

Gdzie są komisy w Trójmieście...

sama bym chciała wiedziec bo tez mam suknie do sprzedania..

Podobno jest komis w Wielkim Młynie w Gd.Gł., ale to PODOBNO komis Sophie Larso lub czegos co pochodzi od Sophie Larso.... Wiec na własne ryzyko:) Słyszałam że w komisach wypożyczają oddane im do spredaży suknie: ale nie wiem czy to prawda. Mi udało sie moją sprzedać w Weselniku. Myślę, że kluczem do sprzedania sukni jest niska cena, ja moją sprzedałam ze połowę ceny z salonu (Agnes). No i z doświadczenia wiem, że największe zainteresowanie sukniami zaczyna się koło wczesnego kwietnia: babki zaczynają szukać sukien na lato. Piszcie w ofertach jak najdokładniejsze rozmiary, dołączcie zdjęcie, to Wam wtedy nikt nie zawraca głowy niepotrzebnie. Powodzenia!

A ja dodam,że w dziale ogłoszeń oczywiście a nie na forum :)

Kto ma jeszcze jakieś pomysły???