Czy ktoś zna się na komputerach?

Szukam jakiegoś dobrego ale i prostego programu do nagrywania. Miałam kiedyś Nero ale to tak naprawdę porażka. Co mi poradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszukaj w necie - nie brakuje tam różnych, dobrych i darmowych programów.

Niby masz rację, są jakieś darmowe programy w necie, ale ja bym jednak radziła dobry program kupić i faktycznie mieć z niego użytek, a nie tylko się wkurzać, że działa byle jak - bo darmowy. Taki ashampoo burning studio kupisz teraz za niecałą stówkę, a program mimo iż banalnie prosty w obsłudze jest świetny i ma wiele bardzo użytecznych funkcji. Może totalnemu laikowi one nie są bardzo potrzebne, ale podejrzewam, że większość osób które decyduje się na program do nagrywania, jednak laikami nie jest i doceni planowanie odpowiednich kopii zapasowych czy specjalne opcje wspierane w modułach radioodtwarzaczy.

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...