Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

Witam , czy myślicie ze młody facet 24 lata , ma szanse poznać tu starsza Kobietę ? Czy starsze Kobiety 30+ myślą o tym żeby przespać się z wiele młodszym facetem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

@ ... i wdr co Wy macie za doświadczenia???? Seks w wieku 12-14 lat?

poproszę o jakiś logiczny ciąg przyczynowo-skutkowy , który doprowadził cię do takiej insynuacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ale dopuszczałaś się innych czynności seksualnych przed 18 rokiem życia - toć to grzech!;)
Nie przysięgałaś przed komunią i bierzmowaniem, że będziesz żyć w asce... tfu, we wstrzemięźliwości do pełnoletności czy wyjścia za mąż?:p

A teraz masz te swoje 22 i tak otwarcie się przyznajesz, że dopuszczałaś się grzesznych czynów z 12 latkami?;p

Antyspołeczny, jak ja miałam tyle lat, a nie tyle chłopaków (przynajmniej nie na raz) ;)

>ja miałam tyle, to była mowa o pierwszych pocałunkach

Ale rozwiązła byłaś!:p Ja poczekałem na dwójkę z przodu, taki jestem cnotliwy:)

Skoro pomijasz skrajności, to się liczy:D

Coś Ty, wcale nie rozmiar się liczy (oczywiście pomijam skrajności, zwłaszcza te mikroskopijne). Kwestia rozmiaru to tylko Wasze, męskie wyobrażenia.

Matko, Antyspołeczny i wdr co Wy macie za doświadczenia???? Seks w wieku 12-14 lat? Chyba teraz, jak ja miałam tyle, to była mowa o pierwszych pocałunkach, przypadkowym dotknięciu tu i ówdzie, ale seks???? I nigdy nie śmiałam się z nikogo, ani nikt ze mnie. Co to za świat? Masakra.

Oddany i kochający... - Ty na pewno reklamujesz siebie czy chcesz komuś szczeniaka opchnąć?:p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Tak się czasem zastanawiam ,że chyba facet faceta lepiej zrozumie, a i w sferze intymnej siłą rzeczy będzie umiał bardziej dogodzić ;)

Tym argumentem środowiska lgbt promują homoseksualizm, zwłaszcza kobiecy. Słyszałem nawet opinię pewnej specjalistki nauk humanistycznych, która tworzy promujące homoseksualizm badania, że "każda kobieta jest lesbijką, tylko jeszcze o tym nie wie, bo nie spróbowała... a jeśli spróbowała i jej się nie spodobało, to trafiła na złą partnerkę i powinna próbować do skutku";)

>Często same są zagubione w tym wieku. Moim zdaniem to ma swój duży urok, obie strony się uczą, odkrywają siebie nawzajem, ale także siebie.

Jak masz 12-14 lat, to jest to prawda. Gdy ma się 20+ to odbiór jest jednak inny i zwykle ludzie szukają kogoś doświadczonego, niż kogoś z kim będą mogli eksperymentować.

>Czyli tym młodszym chodzi o czerpanie radości? Myślą, że ta starsza da jej więcej niż młodsza?

Tak pewnie myślą, czy słusznie? To z pewnością zależy od obu jednostek biorących w tym udział, a nie od samego wieku.

>mój kolega mówi, że nie rozmiar się liczy, a figlarność.

Zwykle tam mówią Ci, którzy wstydzą się swojego rozmiaru:p

>Trzeba było sprawdzić na allegro albo olx, tam pewnie byłoby taniej ;)))

Pewnie te mocno wyśmigane:p

>No bo ma być różnica między lalą, a dojrzałą ;)

Tylko która będzie nędzną imitacją której?

>kobieta chce rozmawiać tuż po seksie i jeszcze potrzebuje czułości. Przecież już dostała :)

Nie chodzi o to, kiedy, ale o czym; "a moja mamusia mówi...":p

>A oni wolą odwrócić się i zasnąć

To chyba oczywiste! Kobiety po prostu nie rozumieją, jak to działa.
Facet w chwili uniesienia przekazuje swoją energię kobiecie, dlatego po wszystkim facet musi się zregenerować a kobieta ma nadmiar energii.

>Tylko kto Im wody poda, gdy na łożu śmierci pić Im się zachce? Lala???

Umieranie to bardzo samotne doznanie.

>Obawiam się, że ani lala ani dwudziestolatka ani dojrzalsza kobieta nie będzie asystować na łożu śmierci facetowi, z którym łączy ją niezobowiązujący seks.

Zależy jaka kobieta. Teraz ludzie mają bardzo dziwne potrzeby, więc pewnie nie jedna chciałaby doświadczyć, jak to jest przenieść w ten sposób faceta na drugą stronę. Podobno to najlepsza śmierć;)

każdy ma swoje doświadczenia...

Ale rówieśniczki wcale nie wyśmiewają. Często same są zagubione w tym wieku. Moim zdaniem to ma swój duży urok, obie strony się uczą, odkrywają siebie nawzajem, ale także siebie. To szybciej ten starszy popatrzy z politowaniem i skrytykuje, a wtedy dopiero można kompleksów się nabawić.

wdr trzeba czerpać z mądrości życiowej kolegów i koleżanek, zwłaszcza jeśli mają rację i wiedzą, co mówią, a własne doświadczenia to potwierdzają ;)

Michał - nie pojechałam. To cytat z żartu, ale jakże prawdziwy. Sam stwierdziłeś, że nie poda.

@mikro

z szacunku do naszych wypowiedzi i nas samych nie powinnaś ich czytać podczas konsumpcji tudzież wypróżniania się skłaniałbym się bardziej ku staniu na baczność podczas czytania ;]

Na nas zawsze można liczyć @mikro
Smacznego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jessu, jak Wy czasem potraficie apetyt odebrać :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wdr, krypta i krypto - taki żart słowny

Tak się czasem zastanawiam ,że chyba facet faceta lepiej zrozumie, a i w sferze intymnej siłą rzeczy będzie umiał bardziej dogodzić ;)

kocio jak już podjęłaś ten wątek to przedrostek krypto- oznacza niejawny , ukryty, konspiratorski, potajemny i nie pochodzi od krypty w której kładą nieboszczyków ;]

Ad. "Poza tym czy gej jest jakimś gorszym człowiekiem?"

Było już, zależy od tego jaki masz stosunek do robienia lo... lub r...... się jednego "mężczyzny" z drugim.

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....