Czy myślicie o seksie z 2 kobietami?

Mi sie coś takiego marzy, ale boje się tego zaproponować dziewczynie. Może ktoś kiedyś próbował?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy myślicie o seksie z 2 kobietami?

NAJLEPIEJ JAK TE DWIE KOBIETY SĄ O RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH, TO DOPIERO JEST SUPER JAZDA.JA TAKICH POSZUKUJĘ. MOŻE ODEZWIE SIE JAKAŚ KOBIETA O YTAKICH KSZTAŁTACH.

czemu akurat o Rubinsowskich ksztaltach???
Co do trojeczek- fajna jazda!!!!

oj tak !!!

ale nie rubensowskimi

lilly napisał(a):

> czemu akurat o Rubinsowskich ksztaltach???
> Co do trojeczek- fajna jazda!!!!

Wedlug mnie, dobor ksztaltow zaleza od gustu uprawiajacych sex. A czy to bedzie z 1 z 2 czy z 3 kobietami, to juz nie istotne. Zalezy z jakimi kobietami!

O seksie z kilkoma kobietami to ja mialem okazje poczytac w ladnym wydaniu we fragmentach na stronce www.dzienniki.terramail.pl
pozdrowka

Witam, szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zeby powiedziec dziewczynie o czyms takim :( Mi sie udalo bo mialem (mam nadal ;) )dwie koleżanki bisex i po prostu kiedys na jakiejs grubszej imprezie "zapoznaliśmy sie bliżej" i umowilismy na następny raz, tym bardziej juz bardziej intymnie. A co do odczuc to za pierwszym razem bedziesz mial problem czy przypadkiem ktorejs nie zaniedbujesz. A pozniej to juz z gorki :))

P.s. Anonim dlatego ze ma charakterystyczna ksywkę (tylko 20 takich nawet w ICQ), wiec sami rozumiecie :)

po pierwsze - zawsze można pogadać bardziej lub mniej oględnie
po drugie - nie wiem co na to Twoja dziewczyna, a ma, zdaje się, być fajnie wszystkim
po drugie - może się spieszysz?

Inne tematy z forum

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (293 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

Ładna kobieta z męskimi genitaliami (15 odpowiedzi)

Czy jest szansa poznać taką kobietę? Bo taka kobieta jest idealna dla biseksualisty. Bo można...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...