Czy nie macie problemów z zagadaniem do kobiety?

Cześć. Czy nie macie może problemów z zagadaniem do płci przeciwnej ? Sam od jakiegoś czasu zauważam,że na większość moich propozycji kobiety odpowiadają: zostańmy tylko przyjaciółmi. Niby wszystko jest na dobrej drodze a tutaj takie kastrujące słowa. Niby człowiek nie jest taki brzydki, nie jest taki głupi ale jednak nie wychodzi.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temat jak najbardziej ciekawy. Wielu zapomina, że istnieje jeszcze coś takiego jak świat poza internetem, świat offline.
Sposobów jest dużo. Mówi się, że jak ktoś jest elokwentny, to nie musi być przystojny i kasiasty. Dla mnie to ściema, bo jednak trzeba coś sobą reprezentować. Ubiór, zapach (teraz perfumy z feromonami robią furorę), dobra nawijka. 90% lasek można w ten sposób poderwać.

Heh :D Ja zawsze słyszę to zdanie o przyjaciołach. Żaadna mi jeszcze nie zaproponowała tego abym został jej kochankiem. TO wyższa szkoła jazdy widocznie.
O zeby dbam, o higienę również. Akurat perfum z feromonami nie próbowałem ale może kiedyś zobaczę.
Fakt,że trochę się czasami stresuję i może to źle na dziewczyny działa.

Wygląd, pieniądze, ubiór - to wszystko ma oczywiście znaczenia. Musze powiedzieć wam jednak, że dla wielu kobiet mają znaczenie też takie drobnostki, jak oczy, zarost czy zapach. Jeśli chodzi o feromony to polecam Love Desire czy pheromone essence. Te ostatnie to koncentrat który można użyć bezpośrednio na skórze lub jako dodatek do wody perfumowanej... mmmm :) zapach jest rewelacyjny :)

Akurat tych nie testowałem chociaż do tej pory miałem do czynienia z kilkoma feromonami. Jest ich wiele na rynku ale z tym warto jest uważać poniewaz wiele środków ma praktycznie zerowe działanie. Trzeba zorientować się dokładnie jaki mają skład. Są na rynku feromony, które zawierają rzeczywiste pochodne testosteronu. Poczytaj sobie o sexual attraction.

Inne tematy z forum

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

czy warto brać szybkie pożyczki? (163 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...