Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie można. Musi minąć parę tygodni. Ale dokładnie nie wiem ile .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj coś nie wierzę w autentyczność tego wpisu. Zabieg jest trochę nie przyjemny i troszkę boli.

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Byłam na takim zabiegu tydzień temu i nie widzę efektów żadnych. Mam wrażenie za moją skóra, że tak powiem bardziej wisi. I nie jest to zabieg, który nie boli. Ja nie polecam. Nie widzę żadnych efektów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omg jaka analfabetka, małe zdanie a byk na byku️

madra kobieta . brawo

Szanowna Pani, po co robic cos kilka razy jak juz Pani wspomniala , ak po pierwszym razie efektu nie ma :-) ?

hmm, nie słyszałam ale ciekawe ;)

a jak nazywa się ten sprzęt? ja robiłam 1 zabieg na twarz za 1500 zł już minęło 3 m-ce od tego zabiegu i nie widzę żeby się cokolwiek uniosło. Uważam że to strata pieniędzy, są lepsze zabiegi na pewno .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zabieg hifu jest jednorazowy ! (raz na rok, w zależności od wieku i kondycji skóry) Czas odbudowy włókien kolagenowych to 3-6 miesięcy,dlatego efekt spektakularny jest właśnie po 3 miesiącach,zaraz po zabiegu to 20-30 %
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam.
Efekty hifu w dużej mierze zależą i od sprzętu ! Już wielokrotnie słyszałam ,że "mercedes " wśród sprzętów jest bolesny i nie przynosi zadowalających efektów-ma starą technologię.Sama wykonuję zabiegi hifu i jeśli chodzi o lifting to klientki są b.zadowolone,wszystko zależy od sprzętu i od osoby wykonującej zabieg.Co do ceny np.twarzy to koszt 1500-2000
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serie to chyba nie mówimy o tym samym zabiegu ️ Można go zrobić drugi raz dopiero po pół roku albo raz do roku a rezultaty widać po 3 miesiącach to prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Klinika Morena cała twarz dekolt i szyja 2500.

Ja miałam raz i niestety gorszy efekt ,niż przed..utrata tkanki tłuszczowej na twarzy ...nigdy już tego nie powtórzę. Strata pieniędzy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy można wiedziec jaki zabieg dokładnie Pani wykonała?

Czy można wiedziec jak dokładnie nazywał się zabieg który Pani wykonała?

Każdy na początku wierzy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie prawda nie robi się żadnych serii pomyliło ci się z jakimś innym zabiegiem , hifu miałam zrobiony 2 lata temu Raz i utrzymywał się około 1.5 roku, teraz będę robić 2 raz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem tego ze ceny w Gdańsku jeżeli chodzi o hifu sa tak skrajnie różne!?

Witam ja słyszałam i polecam można poczytać hifu radom efekty są rewelacyjne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, a gdzie robiłaś i na jakim urządzeniu, pamiętasz?

Inne tematy z forum

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (9 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...