Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

HIFU to nieinwazyjny lifting zarówno twarzy jak i ciała. Ja robiłam twarz (poprawa owalu, likwidacja podbródka) i brzuch (napięcie skóry po ciąży). Z obu zabiegów jestem zadowolona. Robiłam w Gdyni u dr Fleszara w klinice Mediderm (w centrum przy CH Batory)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Byłam w gabinecie na przymorzu Infinity Med. Jestem zaskoczona rezultatami bo juz chwile po zabiegu widoczny jest efekt. Nic mnie nie bolało bo czytałam że czasem może tak być. Obawiałam się że będzie bardzo bolało i się mile zaskoczyłam. Polecam, miło profesjonalnie i co najważniejsze efekt jest.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

z tego co sie dowiedzialam to zabieg polega na wytworzeniu wewnatrz tkanki mikrouszkodzen ultradzwiekami a co za tym idzie pobudzenie organizmu do odbudowy przez co powstaje efekt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poczytalam troche i bylam na zabiegu, naprawde efekt jest rewelacyjny, od razu po zabiegu wyostrzyl sie kontur mojej twarzy, a skóra mocno się napięła. Efekt będzie narastał, ale i tak juz jestem mega zaskoczona bo nie myslalam ze bez operacji można uzyskac takie efekty. Polecam. znalazlam gabinet wlasnie przez strone o ktorej pisalam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

pierwsze słyszę, nigdy z czymś takim się nie spotkałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie, że niczego 'obcego' dla organizmu nie trzeba wstrzykiwać i że wystarczy jeden zabieg. Jak moja cera zacznie mocno wiotczeć i kremy przestaną ją ratować, zastanowię się nad tym zabiegiem.

Po takim zabiegu nie ma problemów z cerą? Co dokładnie podczas niego się dzieje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja znalazłam gabinet przez strone hifumed.pl, okazuje się że są różne urządzenia więc warto poczytać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poszłam zgodnie z Twoim poleceniem , poprawialam owal twarzy i naprawde efekt jest widoczny. Dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bylam na zabiegu w infinity med na przymorzu, i jestem bardzo zadowolona z efektu. Nie spodziewalam sie ze mozna bez operacji i powaznego zabiegu tak poprawic wyglad. Skóra jest bardziej jedrna i wygladam mlodziej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Wykonywalam w Yasumi w Gdansku i moge polecić. Zabieg jest troche bolesny, ale spokojnie do wytrzymania. Efekty na pewno współmierne do kosztów biorąc pod uwage, że wcześniej wydawałam pieniadze na różne liftingi w seriach, a ten zabieg jednak wystarczy raz zrobić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pierwsze słyszę :O nie mam pojęcia czy robi się u nas coś takiego

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Z Google wynika ze w Gdańsku jest w Yasumi i Abacosun. Obie dobre i sprawdzone zdają się być. Znajoma chodzi do Yasumi i jest zadowolona, ale nie wiem jak z HIFU.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja mama była na tym zabiegu i jest bardzo zadowolona żeby nie powiedzieć zachwycona choć zabieg do najtańszych nie należy. 1200zł za twarz robiła w salonie Yasumi na Suchaninie. Jeśli kogoś stać to myśle, że warto bo gołym okiem widać efekty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Sklep Valetta.pl opinie (1733 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...