Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hej. Przeczytalam twoj komentarz i chciala bym zamienic z Pania kilka slow odnosnie tego zabiegu. Bardzo prosze sie odedzwac na kamila_dora@yahoo.com. Dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne skoro miala pani kilka razy to jednak w to pani wierzyla ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

następny troll jeśli efekt się utrzymuje 3 miesiące po zabiegu hifu to znaczy, że nie masz pojęcia o tym zabiegu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na lifting twarzy i szyi hifu ultraformer III sprawdził się bardzo dobrze. Robiłam w clinica cosmetologica i nie pisze tutaj po to żeby reklamować tylko bardziej dla tych co jak ja nie są w stanie uzbierać tyle kaski na raz żeby wydać na zabieg i chcą rozłożyć to na raty no to jest fajna opcja. A z tego co wiem to jednak nie wszystkie gabinety to oferują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przecież to zupełnie inny zabieg kolejny marketingowiec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zrobiłam sobie lifting HIFU Zenise, podobno koreańskie. Robi je dermatolog w Laguna Medical w Gdyni przy Pl. Kaszubski 1. Ja mam zawsze większe zaufanie do lekarzy w przypadku wykonywania tak precyzyjnych zabiegów, jak HIFU. Efekt się trzyma przez 3 miesiące i nie miałam żadnych powikłań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Icoon to masaz przeciez. To zupelnie odmienne technologie. Co ty wypisujesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

1600zl twarz nie wiem skąd wzięłaś 6000
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uważajcie na hifu. Skutki uboczne wychodzą po paru latach. Spróbujcie raczej Icoona. Moja mama zrobiła i efekt był od razu widoczny i jest to bezpieczna metoda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy monduniq bo na tym miałam robiony zabieg jest ok.bo ja nie widzę efektu łałł..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

1200 zl wystarczy sprawdzic cene przez neta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam HIFU prawie 4 miesiące temu. Mam 59 lat.
ZERO efektów... tylko pusty portfel!!,,, Nie warto, nie polecam, jestem rozczarowana, czuje się oszukana...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem prawie dwa miesiące po zabiegu na podbródek i efekty są zaskakująco dobre. Płacąc 500zl w sumie niewiele się spodziewałam, a pozbyłam się problemu może nie w całości, ale w zadowalającym stopniu. Robiłam zabieg w Yasumi na osiedlu wzgórze focha. Z ciekawostek dodam, ze tak jak ktoś wyzej pisał ceny u nich mocno różnią się w zależności od miasta. Ja jestem z Warszawy i po prostu będąc w Gdańsku zrobiłam zabieg duzo taniej bo u nas cenią to za 1000zl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura. 1200 za twarz? Cała twarz to koszt około 6 tysięcy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z tego co się doczytałam to najlepszy i najnowszy jest ultraformer 3? Na resztę np znalazłam ultraskin 2 absolutne.to na ten sprzęt się nie pisać?No i mam pytanie.czy obrzęk się pojawia czy twarz jest napuchniete po zabiegu na drugi dzień?????

Hifu nie wolno robić po 2 tyg najwcześniej po 2-3 miesiącach! Proszę poczytać na temat gifu więcej ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To po co robiła Pani parę razy jak efektów nie widać?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja to bym w ogóle zamiast czytać na forum opinie jakichś randomowych lasek z neta najpierw pogadała z jakimś lekarzem albo kimkolwiek kto się na tym zna xd no i polecam trochę poczytać co to jest za metoda i jak działa zanim się weźmiecie za wybieranie sprzętu. jakieś podstawy tu chociażby https://www.cosmopolitan.pl/milosc-seks/18248/na-czym-polega-technologia-hifu i na medycznych też pewnie jakieś materiały można znaleźć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdzie w Golubiu?

Wiem, że ten zabieg jest wykonywany w elaser studio obok targu. Teraz się ogłasza również gabinet Barbara beauty na Kościuszki. Zastanawiam się nad zapisem ale boje się poparzenia lub wydania kupy kasy na efekt zerowy.

Inne tematy z forum

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...