Czy w Sopocie przyjmuje jakiś seksuolog

Bo szukam obecnie w internecie ale w gazetach oraz nie mogę znaleźć. Wydaje mi się,ze w kiedyś przyjmował ale nie mogę sobie przypomnieć dokładnie kto konkretnie. Czy ktoś może z Was korzystał ? Dodam,że chodzi tutaj o mnie. Totalnie straciłam ochotę na seks. Zrobiłam sobie badania ale nic w nich nie wyszło tak wiec podejrzewam,ze problemem są tutaj kwestie psychiczne. Chciałabym z tym wybrać się do lekarza ale nie chce za bardoz jechać do innego miasta.
Może ktoś z Was ma jakieś informacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Elegancko :)

RafaLALA jest najlepsza w Sopocie

Re: Czy w Sopocie przyjmuje jakiś seksuolog

W północnej dzielnicy Sopotu czyli w Gdyni ul. Traugutta 9

A może to po prostu rutyna w małżeństwie? Powiem Ci,że nie Ty jedna miałaś taki problem. My jesteśmy z meżem ze sobą już długo oraz odczuwałam podobnie jak Ty po 7 latach razem. Nie chciało mi się tego robić. Pomogły zabawki erotyczne, wakacje we dwoje bez dzieci. Brałam również suplementy na libido ( teraz biorę,taka suplementacja również może być skuteczna...).
Poza tym czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Rutyna w małżeństwie jest ale że aż mogłaby aż tak bardzo obniżyć ochotę? :( Tabletek antykoncepcyjnych nie biorę .Widziałam,ze w tv reklamuje się wiele srodków dla kobiet na poprawę libido ale jeszcze nic nie brałam . Zastanawiałam się nad tym ale mam pewne obawy czy aby cos takiego może pomóc.

Mi pomogło. Takie ziołowe środki mają taką zalete,ze nigdy nie zaszkodzą ale co najwyżej mogą pomóc. Poza tym jest to tańsze niż leki. Poczytaj sobie oraz wypróbuj:- może się okazać,że właśnie to Ci pomoże.

Dodam, ze pisałam tutaj o libido therapy. Przepraszam za link jeśli nie był zgodny z regulaminem.

Inne tematy z forum

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?