Czy w ciągu dwóch tygodni zdążę opalic się na solarium?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nigdy nie byłam, ale na słońcu opalam się dosyc szybko. Jak często musiałabym chodzic? Codziennie? Na ile minut? Proszę o Wasze doświadczenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy w ciągu dwóch tygodni zdążę opalic się na solarium?

wszystko zalezy od tego jakie solarium...jakdobre to ci pani doradzi i powie prawde. ja polecam na zaspie na jana pawła magic sun chyba sie nazywa, po 3 razach dobrze juz widac, jednak pierwszy raz nigdy nie ide dluzej niz 5 minut bo mozna sie niezle spalic. to jednak kwestia osobista, nie zapomnij o kremach przyspieszajacych opalanie :)

skoro to na slub idz do dobrego solarium tam gdzie ci doradza jak zobacza twoja skore :) a dwa tyogdnie psokojnie sie opalisz, tylko jeszcze zalezy czy lekki bronz to opalenizna dla ciebie czy musi byc machon :D

dokładnie tak, w dobrym solarium Ci doradzą, pierwszy raz skoro nie chodzisz to tak na 5 min. i też nie chodziłabym codziennie, w 2 tyg. spokojnie ładnie się opalisz, a ja jeszcze polecam "po" balsam "opalający", mam taki z Avonu i jestem zadowolona :)

hejka!

wg mnie jak pójdziesz dwa razy w tyg to wystarczy, a efekt napewno będzie...najpierw max 5 min, a potem sobie stopniowo zwiększysz, z resztą Panie Ci napewo doradzą, ale codziennie napewno nie trzeba się " solariować" :)

pozdrowienia!

Dzięki kobietki.Trochę się uspokoiłam, bo bałam się, że na własne wesele nie zdążę się opalic. No wiem, trochę późno o tym pomyślałam, ale ciągle myślałam o balsamie brązującym...a stosowałyście już Belissa sun? Bo jakoś nie jestem przekonana, żeby od tabletek "zbrązowiec":) no i może są od nich jakieś skutki uboczne...

nei stosowalam, co do balsamow to chyba nie znalm takiego co nei bedzie brudzil...a suknie w koncu masz biała a przynajmniej jasna :) ja chodzilam dwa tyogdnie, teraz nie bylam ponad tydzine, moze jutro sie zbiore ;P kolorek lekko jest, skora odswizona wiec mi wystarcza. zreszta tu gdzie meiszkam sa tak beznadziejne solaria ze jak w PRL trzeba lezec minium 15 minut zebys cos zlapalo wiec nie chodze czesto,. JAk przyjade do gda pojde dwa razy na 6 minutek i bedzie fajnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i byłam dzisiaj. Pani powiedziała mi, że mam wejśc na 8 minut, bo mam "dobrą skórę". No i się zgodziłam, a teraz trochę mnie swędzą plecy...ale chwyciło...chcę iśc jeszcze 5 razy na 10 minut w ciągu dwóch tygodni. To może za dużo?

spokojnie dwie wizyty po 8 min wystarczą ....chyba że chcesz wyglądać sztucznie z mocną opalenizną, tak że od razu każdy będzie wiedział że byłaś na solarium.

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...