Czy warto kupić nocnik fisher price

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam coś podpowiedzieć chrzestnej na roczek i zastanawiam się nad nocniczkiem tej firmy.Czy wato taki nocnicze mieć i czy się sprawdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy warto kupić nocnik fisher price

ja uważam że nie,jak dla mnie zbędny gadzet. Nockim jest do kupy a nie do zabawy :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

heh u nas nawet zwykłego nie warto było kupowac, za to nakładka na sedes i podnózek z Ikei to było to ;>

u mojego synka ani nocnicek ani nakladka na sedes nie pomogła. oduczył się siusiania przy podnożku:) i stopniowo tttttrauma mu przeszła przy robieniu kupki gdy zakładałam nakładkę, więc teraz jak najbardziej nakładka się przydaje:)

ja mam nocniczek fp - zabke. jest o tyle fajny, ze dziecko siedzi w nim bardzo stabilnie, z przodu jest wysoki, wiec siusiu nie ucieka (szczegolnie u chlopcow), ale jego najwiekszym plusem jest to, ze ma wyjmowana wkladke, wiec myje sie tylko niewielki element nocnika a nie caly nocnik :)

Witam
Mam pytanie, czy ten nocniczek żabka fp jest duży, czy dla małego dziecka, mój synek jest z tych większych i poszukuje dla niego wygodnego nocnika, i czy ten nocnik ma wygodne oparcie?

Mam do sprzedania nocniczek Fisher Price po jednym dziecku, kupiony w smyku z oryginalnym kartonikiem śpiewa i mówi, ze spłuczką, uchwytem na papier i nakładką dla chłopców.Posiada wyjmowany środek jest w stanie bdb z małym minusikiem niewielkie ryski na klapie i spłuczce cena 70zł tel:731050044

Inne tematy z forum

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...