Czy zna ktoś Bioenergoterapeutę Mirosława Bojarskiego?

Czy zna ktos moze tego bioenergoterapeute?Kolezanka starala sie zajsc w ciaze od kilku lat i po jego pierwszej wizycie udalo sie.Zastanawiam sie tylko dlaczego nie mozna znalezc o nim nic w necie.Zero informacji.Napiszcie prosze jezeli jeszcze komus pomogl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy zna ktoś Bioenergoterapeutę Mirosława Bojarskiego?

Witam, również starałam się o potomstwo kilka lat.W tym roku z polecenia trafiłam do Pana Mirka i po pierwszej wizycie udało się:) jestem w ciąży.Oczywiście nadal pod opieką Pana Mirka.Przez pierwszy trymestr robiliśmy regulacje raz w tygodniu.Teraz nie ma takiej potrzeby.Wspaniały człowiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałam do czynienia z Klaudią Szewcową, też jest bioenergoterapeutą, namiar bez problemu znajdziecie w internecie. Gdybym wcześniej do niej trafiła, to zaoszczędziłabym trochę kasy, którą wydałam na leki, a które i tak nie pomogły. Ale ważne, że jest duża poprawa, też sprawy ginekologiczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do Stefa258 czy rzeczywiście Pani Klaudia Szewcowa Cię wyleczyła?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wróżki... Wiedźminy a potem problemy...psychiatra lub egzorcysta. Tak się konczy po kilku latach

https://m.trojmiasto.pl/forum/Bylam-wczoraj-u-wrozki-t49372,1,11.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy zna ktoś Bioenergoterapeutę Mirosława Bojarskiego?

Hallo , ja znam Mirka Bojarskiego już od wielu lat.
Wspaniały , szczery i serdeczny człowiek o bardzo dużej wiedzy. Pomógł mi w wielu rzeczach, pokonał mój ból głowy bez tabletek i pokazał mi jak wyjść z boli które mnie męczyły od dzieciństwa polecam Mirka od serca .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...