Czy znacie moze jakies inne sklepy oprucz akpolu

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy znacie moze jakies inne sklepy oprucz akpolu z akcesoriami dla dzieci

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy znacie moze jakies inne sklepy oprucz akpolu

na Gniewskiej w Gdyni jest jeszcze jeden taki fajny ... tylko ja jeszcze tam nie byłam, ale moja koleżanka mi poleca :)

w redzie przy głównej trasie niedaleko kościoła w gdyni na przeciwko hali też jest taka duża hurtownia

Mama i ja na grunwaldzkiej na przeciwko media markt

potwierdzam na Gniewskiej w Gdyni, tam od razu szyją ciuszki i ceny są niesamowicie niskie,bo nie ma żadnego pośrednika. Ja tam kupiłam dresik polarowy,pajacyk i gratis dostałam body, a za wszystko zapłaciłam bagatela 30 zł

aaa k@juta chodzi o ten na janka wiśniewskiego - taki na piętrze ?! faktycznie byłam tam, mają spory asortyment i niższe ceny ...

a jeżeli chodzi o ten w Redzie to gdzie dokładnie ?! na jakiej wysokości ?!

a wiesz gdzie jest ten kościół przy głównej drodze to po stronie jak się jedzie z wejherowa do gdyni już niedaleko od tego kościoła tam są wózki i inne artykuły

oki, już sobie zlokalizowałam - dzięki :)))

majls to faktycznie tanio ! ja ostatnio byłam właśnie w akpolu i poprostu nie mogłam się oprzeć, no i skusiłam się na kaftanik i śpioszki i zapłaciłam prawie tyle co Ty za te wszyskti rzeczy :/ yhhhh

Potwierdzam:)
Vitalia - na Janka Wiśniewskiego vis a vie Sądu.
Krys-An - na Gniewskiej w Chylonii.

dzieki bardzo za info bo w tym aklpolu nie jest az tak tanio i chcialam sobie pojezdzic i poszukac lozeczka bo widzialam na allegro lozeczko-kojec turystyczny i takie cos wlasnie chce ale sie boje zamowic wole jechac gdzies i dotknac obejrzec dokladnie i w tedy kupic

Cześć sama mogę polecić kojce firmu Baby Design przystępne ceny no i oczywiście fajna kolorystyka dla chętnych podaje adres stronki internetowej http://www.babydesign.pl/babydesign.php , sama kupowałam w Gdyni blisko kolejki SKM na 3 Maja jak od SKM wejdziesz w Starowiejską kawałek przejdziesz i skręć w prawo tam jest taki mały butik wózki łóżeczka i foteliki, a jak nie spróbuj poszukać na allegro przystępne ceny. MIŁYCH ZAKUPÓW

nataliadominik jak czy dobrze zrozumialam ze dla dziecka masz łóżeczko kojec turystyczny? Jesli tak to powiedz jak je oceniasz? wiesz funkcjonalność bezpieczeństwo stabilnosc itd? zastanawiam sie nad takim łóżeczkiem ale boje sie ze byc moze jest malowygodny dla dziecka i małostabilny...gdybys mogla cos od siebie na ten temat napisac bylabym wdzieczna:)

iwona burgraff odp. na Twoje pytanie tak mam kojec turystyczny firmy baby design , jest stabilny i żadnych zastrzeżeń gdyż to moje drógie dziecko i pierwsze łóżeczko miałam drewniane nie wiedze za dużo róznic a może nawet turystyczne jest o tyle wygodniejsze iż moja mała się w nim nie obija gdyż nie zawsze ochraniacze pomagają polecam ten model http://allegro.pl/item317402452_lozeczko_turystyczne_baby_design_luna_kojec_.html lub tańszą wersje http://allegro.pl/item316740038_lozko_kojec_baby_design_simple_superoferta.html róznica między jednym i drugim duża ale te co mam jest przeznaczone dla dzieci od urodzenia

natalkaidominik wielkie dzieki za odpowiedz. rozpatruje te drozsze wersje i ciesze sie ze twoja opinia jest pozytywna. bardzo nam sie podoba takie łóżeczko no i czesto z mezem podróżujemy wiec jest praktyczne bo nie musi sie człowiek martwic gdzie dziecko bedzie spało. jeszcze raz dziekuje:)

Właśnie nam z mężem też o pratyczność chodziło gdyż też mieszkamy praktycznie w dwóch miejscach no i urządzać dwa domy to już problem, a problemu z rozłożeniem i złożeniem nie ma żadnego. Mam nadzieje iż Ty również będziesz zadowolona

a coś w Gdańsku?

w gdansku na Szarej jest hurtownia ale niewiem jakie ceny bo ja wszystko w akpolu kupowalam

Ja również polecam na grunwaldzkiej hurtownie mama i ja znajdziecie w niej dosłownie wszystko dla dzidzi , a jeszcze tańszym sklepem od tej hurtowni jest po prostu smyk.A smyka mamy w praktycznie każdym centrum handlowym.

akurat smyk na matarni to takie ceny ze hoho!sredno wanienka fisher price w akpolu kosztuje 139 a w tym smyku 179! jak dla mnie przegiecie...zreszta wiekszosc asortymentu ma ostrą przebite cenowa

a nie wiem w akpolu nigdy nie byłam,ale jak porównywałam ceny ze smyka z hurtownią mama i ja to w smyku o dziwo wiekszosc rzeczy byla tansza

Jeżeli chodzi o asortymenty w Smyku czy Mama i Ja no niestety nie na każdą cenę wydaje mi się iż jedna z tych wymienianych Akpol jest najtańszy sama się w nim zaopatrywałam i zwykła wannienkę można kupić tam do 25 zł a długo się jej specjalnie nie używa aby kupować aż tak drogie. Dla przyszłych mam moja rada dwa razy się zastanówcie niż wydacie grosz później może się okazać iż można było kupić taniej, ale na zabawki kasy nie żałujcie te droższe dłózej wytrzymują , ja sama też czasem zakupy robiłam na allegro i nie żałuje. Rozsądek to podstawa

W smyku jest srtasznie drogo. Kupowałam nawilżacz w castoramie za 90 zł, a taki sam w smyku był za 190zł. Podobnie z karuzelą. Na Allegro razem z przesyłką 130 a w smyku 200zł. Na te dwie rzeczy zwróciłam uwagę.

Np zwykła wanienka w hurtowni mama i ja kosztuje niecałe 21 czy 22 zł także jeszcze taniej niż w akpolu

ja ostatnio w akpolu kupiłam kaszki po zniżce 6% za 4.78 a mój tata jeżdzi do eurocash i tam są po 4.20 jaka różnica.

Deserki też są troższe niż gdzie indziej.

Mam koleżankę która pracuje w akpolu i mi powiedziała ze tam wcale nie jest tanio.

Bylm wczoraj w sklepie Mama i Ja na grunwaldzkiej i polecam jest tam taniej niz w akpolu.Jednak chce noemalne lozeczko teraz jak tak patrzylam na te kojce to mi osobiscie nie wydaly sie tak bardzo stabilne jak drewniane lozeczka.W tym sklepie jest doslownie wszystko a to jego strona: http://www.mamaija.pl/index.php?SG=1

dajcie spokuj ze smykiem ceny porażka ja smoczek kupowałam z aventu za 17zł a tam za 22 porażka poza tym nic ciekawego
a jeszcze w Bolszewie jest hurtownia kwadia

akpol - tylko ogłasza się jako hurtownia. Tak naprawde jest drogi !!! A pieluchy, kaszki, soczki mozna dostac taniej w marketach. jedyne co przemawia za nimi to szeroki asortyment i czasami promocje.

tak jak piszesz jeżeli mówimy o produktach typu mleko, kaszki, desrki, pieluchy warto się w nie zaopatrywać w hipermaketach są tańsze a niczym się nie różnią. Ja sama nawet kupowałam chemie czyli proszki, mydełka, szampony. W akpolu to były butelki, smoczki, kocyki, wózek itp:

Inne tematy z forum

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?