Czym jechać ????

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu TIREM samym ciągnikie Mercedesem Actrosem ?? Czy mój pomysł jest dobry???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czym jechać ????

Jak Panna Mloda wejdzie do tego Tira?

niee :-((( sorki ale to glupie chyba...moim skromnym zdaniem :-)pozdrawiam

Chodzi mi to żeby to było coś innego a nie jak wszyscy wypasionymi Autami a może na motocyklu??? :-)

to idzcie na piechote bedzie wypasiony spacer :-) nie wiem ...motocykl..ja tam bym nie chciala ze wzgledu na fryzure...kask mlodej zalozysz hahaha ale mi sie smiac chce....bo sobie to wyobrazilam...pozytywnie:-)) pozdrawiam hehe

A ja uwazam, ze Twoj pomysl jest super!!! Cos innego!!! A dzis nie kazdy ma odwage (zawsze kazdy ma to samo - ladnie przystrojony, swiecacy samochodzik). Moja kolezanka do slubu wynajela woz strazacki i zrobila wiela furrore!!!Bylo super! Takze, ja jestem ZA!

Lepiej weż czołg albo skota.

jakimi samochodami jedziecie?nie znam sie na samochodach i wiekszosc mi sie podoba.reno laguna jedziemy,chyba fajny?co sadzicie?

My, jeśli pogoda pozwoli idziemy piechotą! :)

a my takim:

image

image

gosik wlasnie tego szukam!!!napisz o cenie i namiary:)

http://www.mercemdoslubu.pl/
http://www.autodoslubu.com/
i biały:
Przewozy okazjonalne - wesela
tel. 305 80 01, 888 422 399

cana ok 150 zl/ 1h, jezeli na caly dzien to ok 1100-1300(zalezy dokad musi jechac)
my wybralismy pana spod 1 adresu

Pomysl moze i oryginalny ale malo realny.
Jak panna mloda wejdzie do tira. A po motocyklu to ciekawe jaka bedzie fryzura.
wogole nie rozumiem idei skupiania sie na wyborze samochodu.
dlaczego to dla Was takie wazne?? i dlaczego decydujecie sie wydawac grube stowy na transport?? moze mi ktos wyjasnic bo ja naprawde tego nie rozumiem.

Dla niektórych samochod to bardza ważny elelment-tak jak sukienka czy garnitur.
Poza tym jest to jedyny dzien w zyciu, kiedy to kazdy pragnie spełnic chociaz w czesci swoje marzenia. skoro decydujemy sie na piekne sukienki, garnitury, swietne zespoly itp. itd. to dlaczego nie pojechac autem, którym nie jezdzimy na co dzien. jakims niezwyklym...
i niekoniecznie musi byc to samochod!!!

My tez wzielismy Kubusia. Jesli jednak bedziecie tez brac jego wlasciciela golabki to mimo ze bedziecie zaznaczac kilka razy przed slubem, ze maja byc biale, to jeszcze sie przypominajcie chyba przed samym slubem. My zamawialismy biale, ale dostalismy szare i dowiedzielismy sie o tym juz jak mielismy je wypuszczac pod kosciolem, wygladalo jakbysmy sciagneli je z dachu, a chodzilo o cos calkiem innego :(. Wlasciciel Kubusia jednak stwierdzil, ze nie widzi roznicy, mimo, ze wyraznie zaznaczalam, ze biale. Po weselu jednak sie okazalo, ze wiele osob robilo wedlug swojego widzi mi sie, a nie tak jak zamawialismy.... czego do dzis nie rozumiemy. Beata

My będziemy jechać dogem pickupem. To nie limuzyna, ale efektowny samochód z "paką".
A co do tirów, widziałam kiedyś cały "orszak" weselny. Kilka tirów ozdobionych balonikami, jeden za drugim, w pierwszym młoda para. Niesamowity widok.

A my jedziemy biala 8 metrowa limuzyna Lincoln Town Car ;-)

image

mozesz dac namiary na tą limuzynę

http://www.sopockidwor.pl/

O oferte mozesz napisac do przedstawiciela firmy, do ktorego posiadam maila.Ale to juz na maila Ci przesle.Jak co to daj znac.

AdiZ napisał(a):

> Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu
> TIREM samym ciągnikie Mercedesem Actrosem ?? Czy mój pomysł
> jest dobry???

DOSKONALE CIĘ ROZUMIEM
ja też nie chcę jechać limuzyną, albo jakimś zabytkowym "rojsem"
moje pomysły, to:
- czerwony londyński autobus z odkrytym górnym pokładem,
(niestety pomysł padł, najbliższa wypożyczalnia jest w W-wie,
1000zł/dzień + paliwo, a takie zabytki żłopią, wiec pewnie z 1500 zł wyszłoby za całość )
- Hammer w wojskowej wersji, (równiez nie do zrealizowania, nie dość że nie mam skąd załatwić, to taki hammer nie zmieściłby się na drogę he he)

A co do TIR-a, to nie jest zły pomysł,
podpytaj Lamię, jak to załatwić, ona jedzie TIR-em do ślubu :)

angielski autobus to widziałam w kanjpie Image w Kartuzach - może wypożyczają i jeszcze stoi taki autobus na autohandlu w Miszewku koło stacji beznynowej :) może warto się popytać :)))

A&S
ja też go widziałam , ale podobno nie wypożyczają... ktoś tu na forum się już dowiadywał

to szkoda :( fajny jest. Ja byłam na weselu gdzie para jechała Strażą pożarną na sygnale też było fajnie, ale nie tak łatwo to załatwić

tak Pomarańczka, to ja tu męczyłam wszystkich o ten autobus jakiś czas temu :) :) ;)

ten w Kartuzach sprawdziłam, nie do wypożyczenia,
a w Miszewku, jest niesprawny, dla ozdoby stoi :/
ale dzieki za zainteresowanie

A&S.... jesteś kochana :)
mój Lesiu jest strażakiem.... dzięki tobie wpadłam na super pomysł
Dzięki :)

no to super Pomarańczka!!!!!!!!!!!!! niech teraz stanie na wysokości zadania :) wyśle Ci jeszcze fajnie zdjęcie z udziałaem strażaków ( jak uda mi się znaleść)

wiem , że będzie to trudno załatwić (jazdna na sygnale , bo tylko wtedy byłby efekt).... ale może....

wiem tylko, że syganał jest troche inny niż sygnał jaki używają jak jadą na akcje.

to nic.... byle by był sygnał :)
ps. z góry dzięki za zdjęcia :)

aha , a skąd wiesz, że złoto ma podrożeć? ?
My chcielismy obrączki kupić w okolicach lipca, ale może faktycznie kupimy w kwietniu..... hmm

dziś słyszałam w radiu, że juz ceny z maca w stosunku do cen ze stycznia już wzrosły o 2 zł ( tylko nie pamiętam o jekie wagi chodziło)

AdiZ ... odpisz proszę

Pomaranczko Adiz to jest moj przyszly maz, razem bylismy na weselu w Kczewie w listopadzie i juz wczesniej wszystko co na temat tej sali wiem napisalam Ci w mailu. Dowiedz sie tylko co z tymi pokojami bo z tego co pisalas to wlascicielka nic Ci nie wspominala o mozliwosci wynajmu a tam u gory sa pokoje.

witaj Martinia.... no widzisz ... ja nie wiedziałamn , że to Twój mąż i że Ty to jego żona ... hehe... :):):) dobrze, że się wyjaśniło...

więc , ja pytałam o te pokoje (dzwoniłam parę tygodni temu) nie rozmawiałam z właścicielką tylko chyba z kelnerką , powiedziała mi, że mają 4 pokoje nad salą... ale ja nie mam pojęcia, gdzie one tam mogą się znajdować ... pytałam o ceny... niestety kelnerka powiadziała mi, że nie zna cen... i nie wie nawet ile właścicielka sali bierze za wesele....

w każdym razie dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia dla męża :):):)
PS. chyba będziemy sąsiadkami :)

oczywiście dla przyszlego męża :)

Sasiadkami bedziemy??? Tez kupujecie mieszkanie w Semeco? Musisz koniecznie pogadac z wlasciecielka na temat tych pokoi, one sa na poddaszu i faktycznie chyba cztery bardzo malutkie, ale sa wiec warto sie dowiedziec. Pozdrawiam

kurcze , ja jakaś zakręcona dziś jestem ....
...nie kupujemy mieszkania, będziemy budowac domek (powiat Kartuzy)

My tez chcemy budowac domek w gminie Szemud ale narazie nas na niego nie stac i kupujemy mieszkania, pozniej jak je splacimy i uzbieramy troche kasy to jest plan zbudowac dom. Pozdrawiam