Krzysztof - ocena (1) Dostępny sprzęt i środki czystości najwyższej klasy. Profesjonalna i miła... Krzysztof Jerzy - opinia (2) Profesjonalnie szybko i solidnie szczerze polecam Jerzy Zadowolony Marek (1) Mój szef zlecił mi znalezienie firmy, która świadczy usługi mycia okien.... Marek
Czyste okna (1) Witam. Słońce za oknem, czyli niestety da się zauważyć mnóstwo smug, które... Paulina Zero podejścia do klienta (1) Zadzwonilam do tej firmy i chcialam sie spytac o mozliwosc umycia okien.ledwo... Ania Polimeryzacja (1) Niestety podłogi w mojej firmie nie wyglądały już za dobrze, więc szef zlecił... Bronek Czyste posadzki (1) Wreszcie się udało!! Niestety dopiero 4 firma (w tym przypadku Czysta... Piotrek Świetnie i tanio (1) Nasze mocno przybrudzone dywany zostały dokładnie wyczyszczone i wyglądają... Miecia Czyste okna i ramy (1) Niestety nie mam czasu na mycie okien w swoim domu i musiałem poszukać firmy... Wiesław Lśniące parkiety (1) Niestety podczas zimy bardzo łatwo zabrudzić podłogi, które tracą swój połysk... Jolanta Czyste dywaniki (1) Niestety nie mogłam doczyścić plan po moich klientach (prowadzę restaurację )... Beata Elegancja ! (1) Chociaż pogoda nie dopisywała firma Czysta Przyszłość perfekcyjnie wywiązała... Maryś Firma godna polecenia (1) Za oknem mróz a Panowie z Czystej Przyszłości świetnie poradzili sobie z... Jasiu Dobra robota ! (1) Nie ma takiej plamy, której nie udało by się "Czystej przyszłości"... Jowita Polecam !! (1) Panowie fachowi i bardzo sympatyczni, dywany czyste jak nowe a łatwo nie było... Grażyna Szyby bez smug (1) Profesjonalna firma, profesjonalni pracownicy, profesjonalne podejście do... Daniel Pełen profesjonalizm i wysoka jakość (1) Z pewnością mogę polecić firmę Czysta Przyszłość jako profesjonalną i... Firma Switch Profesjonalność,dokładność ,sumienność (1) Usługa wykonana w terminie,szybko i profesjonalnie. Krzysztof