Dariusz Babiński

Laryngolodzy

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 38A

A. Gębacka - ocena (1) Bardzo profesjonalny doktor, wizyta przebiegła w miłej atmosferze.... A. Gębacka Łukasz - opinia (1) Umówiłem wizytę w konkretnym celu (chodziło o wyjęcie z nosa żelowego... Łukasz Lekarz niegodny zaufania (1) Lekarz bagatelizuje sytuację pacjenta, wizyta trwa jakieś 3-5 min i kończy... Joanna
Nie polecam tego lekarza (1) Witam, niedawno byłam na pierwszej wizycie u tego lekarza. Byłam bardzo... Mila doktor babiński (1) rzeczowy,moze nie wylewny ale miły,kompetentny i szybki w działaniu pomógł... zwierzak Gburowaty (1) Lekarza nie polecam, zupełny brak empatii, naburmuszony i niesympatyczny.... Pacjent Żenada. (1) Pan doktor przyjmuje pacjentów chyba z przymusu lub za karę. Ironiczne, wręcz... Kuba ON NIE SWIADCZY TAKICH USŁUG (1) - DZISIAJ NIE, JUTRO NIE A POJUTRZE WYJEŻDŻAM NA KONFERENCJĘ... TO PO CO SIE... MATKA dobro pacjenta (1) Nie polecam. Ten specjalista nie kieruje sie dobrem pacjenta, NIESTETY... Do... Zdegustowana polecam! (1) Doskonałe podejście do pacjenta, duża fachowość.Polecam. pacjentka polecam (1) Wielki plus za wizyty domowe. Przyjechał na czas, co nie jest wśród lekarzy... Mat