Dorota - ocena (2) Bardzo profesjonalnie. Polecam Dorota Radosław K. - ocena (1) dr Katarzyna Kwiatkowska jest lekarzem aniołem, delikatnie, bezboleśnie,... Radosław K. Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, ekspresowa naprawa moich ząbków , super obsługa , w... Maria
Weronika L - opinia (1) Nie spodziewałam się, że będę kiedyś tak dobrze wypowiadać się o wizytach u... Weronika L Mirosław - opinia (1) Według mnie, to jest idealne miejsce na leczenie bez stresu, dające poczucie... Mirosław Grażyna Kowalewska - opinia (1) Nowoczesne wyposażenie i techniki leczenia zębów. Profesjonalne oraz solidne... Grażyna Kowalewska Wieloletni pacjent - opinia (2) Bardzo miły i profesjonalny zespól. Polecam Wieloletni pacjent Wieloletni pacjent - opinia (1) Bardzo miły i profesjonalny zespół. Polecam Wieloletni pacjent Kasia - opinia (1) Obsługa gabinetu zajęła się moją córką w sposób super profesjonalny i... Kasia Rogacz - opinia (1) Świetny kontakt, pani doktor Asia zaplanowała cale leczenie - póki co... Rogacz