Piotr - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Danucie za profesjonalną i błyskawiczną pomoc... Piotr Wioletta - ocena (1) Polecam pełen profesjonalizm! Wioletta Janina Jozdowska - ocena (1) Polecam serdecznie Paną Prawnik. Jest bardzo zaangażowania w sprawe innych... Janina Jozdowska
Agata - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Mecenas! Moja sprawa początkowo... Agata N.M. - ocena (1) Składam Serdeczne Podziękowanie Pani Mecenas za ogromne zangażowanie i... N.M. Tomasz F. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani mecenas Janiszewskiej. Obsługa w... Tomasz F. wiesław - ocena (1) Rzetelna i fachowa praca, bardzo dobra znajomość prawa, dokładne informowanie... wiesław Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarie Radcy Prawnego Pani Danuty... Wojciech wiesław - ocena (1) Pani Danuta jest bardzo rzetelna, konkretna, zna się na prawie . Oprócz tego... wiesław Marzena - ocena (1) Pełen profesjonalizm , rzetelność, zrozumienie i podejście do klijenta. Marzena Aga S - ocena (1) Sprawa zakończona szybko i pozytywnie. Pełen profesjonalizm a przy okazji... Aga S Monika K. - opinia (1) Pani Mecenas prowadzi moją sprawę z wielkim zaangażowaniem. Ma ogromną wiedzę... Monika K. Klient - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Bardzo sympatyczna Pani Prawnik udziela... Klient Rafał - opinia (1) Rzetelna fachowa pomoc prawna. Rafał anna sikora - opinia (1) Pani mecenas wspaniale poprowadzila sprawe z ZUS-em bylam mocno zaskoczona... anna sikora Paweł - opinia (1) Gorąco polecam Panią Danutę, pomogła mi zdalnie bez konieczności spotkania.... Paweł Ak - opinia (1) Szybko i z dużym zainteresowaniem dla mojej sytuacji pomogła mi pani... Ak Beata - opinia (1) Bardzo polecam panią Danutę. Otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc w... Beata Beata - opinia (1) Bardzo polecam panią Danutę. Otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc w... Beata Irena S - opinia (1) Pani mecenas bardzo indywidualnie podchodzi do sprawy. Nie boi się trudnych... Irena S