D.K. Optic

Salony optyczne

Gdańsk, gen. Leopolda Okulickiego 7

Pawel - ocena (1) Super podejście i profesonalna obsługa. Naprawdę z całego serca polecam ! Pawel Dorota B. - ocena (1) obsługa, wybór oprawek - superrrr :-) Dorota B. Sylwia - opinia (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta! Pomocne sugestie w doborze... Sylwia
Daria - opinia (1) To już moje drugie oprawki i chętnie wrócę. Pełen profesjonalizm, dbałość o... Daria Kinga - opinia (1) Wspaniałą obsługa, bardzo duży wybór oprawek, atrakcyjne ceny. Kinga Małgorzata Obacz - opinia (1) Mam 60 lat, więc kupowałam już okulary w wielu salonach optycznych w... Małgorzata Obacz Wer - opinia (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Profesjonalni i sympatyczni.... Wer dorociadc - opinia (1) Jestem mega zadowolona, polecam dorociadc Uwielbiam (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm i szeroki wybór. Trudno się zdecydować bo... Dorota Zdecydowanie polecam (1) Profesjonaliści. Polecam każdemu, duży wybór i bardzo profesjonalne... Agnieszka Rewelacja! (1) Co 2 lata wracam tutaj po kolejne okulary. Kupujemy tu już całą rodziną,... Joanna Ludzie z empatią (1) Bardzo miła obsługa. Korzystne ceny, dodatkowe rabaty oraz bezinteresowna... Piotr Polecam! (1) Drugi raz miałem okazję być klientem w D.K. Optic i drugi raz jestem bardzo... BM Bardzo dobry salon optyczny (1) Szukając okularów dla 5-letniej córeczki, po przeczytaniu pozytywnych opinii... Martyna Szczerze polecam! (1) Przede wszystkim bardzo miła, cierpliwa i oddana klientowi obsługa. Druga... Lechu Miło, szybko i profesjonalnie (1) Zakup okularów dla 6-latki, którą bardzo zasmuciła diagnoza okulisty, odbył... Kamila Polecam!! (1) Szczerze polecam wszystkim, obsługa przemiła i niesamowicie cierpliwa, miałem... Zadowolony klient Wymiana zauszników i nosków-pełen profesjonalizm (1) W D.K. Optic od ręki dokonałam wymiany zauszników, choć okulary zakupiłam u... Agnieszka Fantastyczny salon optyczny! (1) Jestem pewna, że w tym salonie każdy znajdzie coś dla siebie, bo wybór... Daria Wspaniały salon optyczny (1) Profesjonalna i bardzo sympatyczna, i przede wszystkim pomocna, obsługa.... Klaudia